• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O, matulu, biedne moje dziecko... Taką hecę z nią miałam, jakiej dawno już nie było! :-(:-(:-( Popłakała mi się malutka przed spaniem, i tak 2 h!... :szok::szok::eek::eek::-(:-( Już 45 minut cisza, więc moze zasnęła na dobre, choć wolę nie krakać, bo mi bokiem wychodzi... :baffled::baffled:
Jestem wykończona...

Dobrej nocy!

kolorowych Mary

Rurka wg zaleceń to trzeba dopajać-najlepiej wodą samą...ale mi mała nie chciała być dopajana;) więc po miesiącu zaczęłam dawać jej trochę herbatki dla maluchów-tak aby tylko woda złapała smak jakiś i mi piła;)

musialam ogarnac co sie tu dzialo... a ze nie ladnie sie dzialo to nie czytam i nie wnikam.

egoistycznie napisze co u mnie
a wiec wyniki wszystkie ok, krzywa wyszla dobrze, morfologia tez, widzialam znowu jajeczka naszego synka( przynajmniej gin twierdzi ze to byly jajeczka):-)
bylam w lumpku , nawe cos kupilam
kupilam sweterek
bylam w myjni bo mamy klijenta na samochod
na zakupach spozywczych
u rzeznika
po czynsz
odebrac swoje dziecko od tesciowej
spotkalam kolezanke ktorej nie widzialam od 6 lat i sobie pogadalam
i to chyba na tyle
wrocilam do domu ...o
jutro wam pokaze co kupilam
dzis spadam juz spac bo padam na ryjek

Wiolu! Hop hop! Jak gin? Jak zakupy? Jak iwa? Wylaz z krzakow :)

Rurka pewnie, ze sie nie zmuszaj i badz dzielna w szpitalu jak Cie beda chcieli "na dobra droge" sprowadzic.

Mary - kurka! Wspolczuje! Przespanej nocy zycze.

Wiolka dobrej nocki Wam:-)super, ze wyniki dobre.
rurka ja karmić piersią chciałam, ale nie było mi dane, człowiek uczy się na błędach i teraz wiem co było źle. przynajmniej młoda mi śpi całe noce od kiedy skończyła 2 miesiące. butelki to chyba taniej na necie kupić. i teraz z perspektywy czasu od razu bym za 1 przesyłką kupowała i następne smoczki i większe butelki. u mnie w szpitalu nan dawali.

Wiolu to śpij słodko a jutro nam pokażesz łupy;)))

Rurka a więc-wg mojego doświadczenia-ja miałam 3 małe butelki do 125ml avent- i 2 były do mleczka a ta jedna na herbatkę/wodę w dzień-a te dwie na zmianę-szczególnie 3 się przydają w nocy, nie musisz za każdym karmieniem ich myć na śpiąco;), a teraz ma 2 260ml a jedna mała dalej służy do picia innego;), więc rachunek taki:3 małe do 125ml i 2 duże do 260ml-ale to moja wygoda;), ja polecam avent-choć teraz bym tt kupiła, zobacz na allegro-tam często są fajne zestawy na początki karmienia, i fajnie się opłaca;)

wiolka : super ze wyniki dobre i ze jajeczka sa na miejscu :)))
poka zjutro lupy

mary : oby nocka byla ok ! bez placzu !!!!!

uciekam na film million dollar baby :) znam na pamiec widzialam juz chyba z 10 razy dvd ale i tak mam ochote znow go obejrzec :)

rurka : na MM trzeba dac dziecku pic ! wody lub herbatki :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry