• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - weź do zestawu jakiś probiotyk - inna woda itp, do tego stres podróży może biegunkę wywołać :sorry: Ja to mam w apteczce to podpowiadam :-p

reklama
Dzięki.

SOL jeździmy dość często i nie mamy takich brzuszkowo- jelitowych problemów. Trasa do Zakopca czy Nowego Sącza( najdłuższe ostatnio) przespane, więc jest super. A probiotyk bierzemy codziennie odkąd mamy nietolerancję laktozy.

RURECZKO a już myślałam, że szanowny Twój to ewenement na skalę światową?... ;-):-D

PAULINKO nam po już się nie chce. Padamy jak muchy. :-D
Do Ogrodzieńca jadziem

łooo matko coo to to się dziś działo... lepiej nie komentować:-p
tak poza tym jak Wam mija wieczorek?
Sol współczuję problemów ze zdrówkiem córci :crazy: zawsze kurka coś ehh.

Rurka a jak nie będziesz karmić piersiakami to jakie myślisz dawać mleczko??

MŁODAM a dziękuję- do przodu powoli :-D Co u Was? zębola widzę macie. U nas szczerbato jeszcze :-p:laugh2:

PAULINKO nie mogę doczekać się Próby Krzyża i nie pytaj, bo nie wiem o co chodzi. Googlnę za chwilunię. Zamek głównie będziemy zwiedzać.
Z tymi lapkami to coś jak my. Staruchy z nas hahah

Ostatnia edycja:
Libyy - oj nie wiedziałam. Ale mała dobrze się czuje? Kurka tak to jest jak nie ma człowiek czasu poczytać co u was :zawstydzona/y: No to chyba masz wszystko :tak:

młodam - ano - życie ;-) już się uspokoiłam :tak: będzie co ma być - postaram się żeby jak najlepiej ;-):tak:

Rureczko niby bebilon jest najlepszy-ale drogo trochę wychodzi-ostatnio złapaliśmy się z mężem na to,że bebiko ma identyczny skład-czyt. to same mleko-a jest tańszy-a mleka, kochana, to trochę wam pójdzie-koszt bebiko na miesiąc to ok120-150 zł

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry