reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamaDokładnie, w poniedziałek mam laboratorium otwarte koło domu od rana. 14 gin a potem L4. Jak sobie pomyslalam, ze w tym tygodniu rypałam po tyle godzin to:szok:A teraz maja zacząc się upały a ja mam auto bez klimy.:wściekła/y:
sorbuś ja na kalkulatorze ,ale to raczej nie mozliwe ,mam 7 tydzień:-pa ile zrobiłaś testów. ja jeden a rano drugi zrobię

Ostatnia edycja:
reklama
a mi wychodzi 4 i 3 dni a niby z @ jak sobie dodam 2 tyg to 6 i 3 dni :-D chyba nie pozostaje nam nic innego jak zaczekac na wizyte i na betkę
Wisienka robisz jutro test ?? Ja mam jeszcze Quicka - poleconego przez mamę ;-) na jutro rano

ciągle mi się wydaje że to sen

SORBUS- ja bylam z kumpela nrmalnie w labolatorium przy szpitalu i czekala na wynik gdzine-tylko;-)pewnie,ze Ci beta wyjdzie jutro tylko chodzilo mi to ze w poniedzialek bedzie jeszcze wyzsza.najwazniejsze,zebys zrobila:tak:

WISIENKA I SORBUŚ WIELKIE GRATULACJE!!!!!!! ZDROWYCH I SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY

Dziewczyny tak bardzo się cieszę:tak::tak: W tej chwili mam wielkiego banana na twarzy i uśmiecham się do ekranu laptopa:-D:-D:-D
Witam pozostałe kobietki;-)

sorbuś,ja dopiero rano kupię:-)Boje się czy on wyjdzie. Jej ja mam jakieś schizy!!!!!!!!!!!!! Mi z @ wychodzi a ja myslałam , ze miałam owu 7 maja ale przeciez wyszedł by teścior.
nika dzieki dla mnie to jeszcze szok!!!!!!!

KASIAWIE- cześć ciezaroweczko nasza-super wiesci prawda:tak::tak::tak:jak samopoczucie??

WISIEŃKA,SORBUS- t czekamy jutr na jeszcze mocniejsze krechy-choc nie wiem czy to mozliwe zeby byly jeszcze mocniejsze;-):-p

SORBUS- ja bylam z kumpela nrmalnie w labolatorium przy szpitalu i czekala na wynik gdzine-tylko;-)pewnie,ze Ci beta wyjdzie jutro tylko chodzilo mi to ze w poniedzialek bedzie jeszcze wyzsza.najwazniejsze,zebys zrobila:tak:
zadzwonie rano i poprosze moze mi zrobi na poczekaniu tzn w godzinkę zobacze - kurcze umre z ciekawosci

wisienka z suwaczka bb wychodzi mi 5 tydz i 3 dnia hahah wszedzie inaczej

nika dzięki - dla mnie podobnie jak dla wisienki tez szok bo obie się nie spodziewałysmy kompletnie - mój mąż mówi ze jak zwykle panikowąłam na zapas - nawet Clo mam w szafce

Ostatnia edycja:
NIKA- czesc,witam w ten jakze mily dzien:))teraz zachodzimy my z Maggy-piszesz sie do nas??? i jeszcze Bibinka i Marylka tez z nami zachodza!!!!!!

mama05 czuje se w miare dobrze,mdłości mam,ale wydaje mi sie ze juz troszke rzadziej:-)strasznie mnie ciągnie na jakies soczyste potrawy,jabłka,grejfruty,pic mi sie sporo chce,ale za bardzo ni mogę odnaleźć swojego smaku,bo soki za słodkie,woda za mdła:eek:szok:eek:

ciesze sie z dziewczynami,mam nadzieje ze niedługo jescze więcej dobrych wiadomości będzie:tak:
widze ze dziewczyny nie dowiezają,ja sie nie dziwie,bo ja tez tak miałam,ja tak naprawde uwierzyłąm na 100% jak widzialam na usg moje słoneczko z bijącym serduszkiem,te krótkie chwile są piękne:tak:życzę ich wam wszytskim jak najprędzej:-)

reklama
WISIENKA- wyjdzie test na bank:tak:

KASIAWIE- jak sie czujesz ciezarweczko???
to fajnie,ze w sumie wszystko gra i dziekuje-mam nadzieje,ze ja tez zobacze szybko II kreski a potem na usg;)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry