reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIKA- czesc,witam w ten jakze mily dzien:))teraz zachodzimy my z Maggy-piszesz sie do nas??? i jeszcze Bibinka i Marylka tez z nami zachodza!!!!!!

Jeśli można to z wielką ochotą dołączę do Was:tak::tak: Ja Ci wczoraj pisałam że my marcóweczki będziemy:-D:-D

WISIENKA - Ty to będziesz miała Małego Urwisa lub Urwiskę - tak się tu konspirować:cool2::cool2:

reklama
kurcze idę się zaraz połozyc choć chyba nie zasne z wrazenia

Dzięki kochane ze jesteście w szczególności mama tobie za ... za wszystko właściwie
Jesteście kochane nieocenione - bez was bym się załamała jak myślałam ze nic z tego a teraz z wami tak cudownie się cieszę oby to tylko nie była pomyłka

termin mi na styczeń wychodził jak liczyłam z tych kalkulatorów :zawstydzona/y:

Sorbuś ja tez bym zrobić jutro ale tu nie mozna.:-)
mama trzymam kciukasy za cciebie i maggy żebyście fasolkowały w tym cyklu:-)
kasiawie jakby wszystko było bez tch przebojów to może bym uwierzyła a tak wiesz jak to jest.....:-)Ciesze się, że dobrze sie czujesz. Moze mieszaj sok z wodą:-)Dzieki jeszcze raz:-)

SORBUŚ ty to jesteś taka nasza pesymistka;-) Uwierz w swoje Małe Szczęście pod serduszkiem:tak::tak:

NIKA- czyli bedziemy marcoweczki:tak:;-);-);-)i fajnie:-)

SORBUS- kladz sie kochana,wrazen mialas co niemiara takze wypocznij:tak:jutro poprosimy fotke Quika i...nie ma sprawy-do mnie zawsze jak w dym:tak:;-):-):-):-)karaluchy Sorbus!!! :))

SORBUS- bedziesz miala rowne 6 lat roznicy miedzy dziecmi:):)))

Ostatnia edycja:
pa kochane babolce wy moje - kolorowych snów :tak:

mama nadzieję, że Quick jutro potwierdzi i czekam na twojego pozytywnego Quicka :tak: bo pamiętaj obietnic się dotrzymuje :-D

dziewczyny myslę ze wisienka potwierdzi nie ma co się zniechęcac 1 kreską po 2 tyg bo zawsze coś się moze przesunąć - trzymam kciuki zeby jeszcze kilka testów się jutro na forum pokazało z II kreseczkami - nagapalma ty wiesz o co mi chodzi ;-)

Ostatnia edycja:
dziewczynki moje kochane-ja rowniez mykam-do jutra i czekamy na testy Wasze -Sorbus i Wisieńka:tak:i moze ktoras jeszcze zrobi;-):tak:

karaluchy !!! :):)

Kurcze a ja będe mieć 16 lay bo Maciek jest z 18 stycznia:-):-):-)
Ja też idę spac bo padam:-)
Sol dzieki za odp. dupkiem:-)
Szczypaweczki dla was a dla mamy szczególne szczypańce i skaczące pchełki:-):-):-)

SORBUŚ - kolorowych snów:-) I jutro czekamy na zdjęcie QUICKA z dwoma kreseczkami
MAMA - pchełki na noc;-);-)

reklama
karaluchy dla was wszystkich

wisienka Majka moja z 12 grudnia ale ja jestem z 13 stycznia to moze na urodzinki prezent sobie zrobie :-D

dobra teraz juz ide na 100 % papap i buziam was wszystkie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry