reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lorelain Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:))
images

Czesc kochane ja tylko tak na chwilke sie przywitać zebyście o mnie nie zapomniały:) choroba mnie rozłożyła na całego ..... dlatego nie pisze bo praktycznie nie wychodzę z łóżka nie mam na szczeście wysokiej gorączki ale oczka pieką katar meczy i do tego kaszel sie pojawił:( ..... Buziaczki kochane jak sie poczuje lepiej zajrze do was:*
Aguś życzę dużo zdrówka,kuruj się i wracaj do nas jak najszybciej,Dbaj o siebie:))
Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D
Wisieńko kochana Ty moja moje największe GRATULACJE
Życzę pięknych,niezapomnianych i zdrowych 9 miesięcy:))
Uploaded with ImageShack.us

kurka siwa nic z tego nie rozumiem wiecie - jestem w mega szoku:szok::szok:

dodatm tylko ze T to kreska testowa( ciążowa) a C kontrolna :tak:

Sorbuś tak się cieszę.Życzę pięknych i zdrowych 9 miesięcy.Moje GRATULACJE:)

No tak tu takie cudowne wiadomości a mnie nikt nie powiadomił:-/

Uciekam spać bo o 6 pobudka.Jedziemy nad morze.Będę fotografować czystą wodę,piękne klify i cudowną plażę:)Piknik spakowany,auto zalane,teraz czeka nas 2 i pół godziny drogi w jedną stronę ale myślę że warto i mam nadzieję że się opalę:)
Dobranoc:)

reklama
cześć z ranka a ja dziś pierwsza hihih ...:-D , nadrobiłam wasze pisanie i przyznam szczerze cieszę się z wami,, bardzo super wieści , ale z tego co doczytałam szykuje sie jeszcze jakaś czerwona kreseczka ,, mama coś przebonkiwała.. tylko czyja ??? . u mnie ciąży i objawów brak i pewnie w tym cyklu już sie nie doczekam bo ,, tylko nie krzyczcie właśnie zrobiłam test ??? no i tylko jedna kreseczka , wiecie nawet ryczeć już nie mogę nie chce mi się , żal mi samej siebie , nic mojemu mężulkowi nie mówię bo po co mam go denerwować , może na wczasach się uda i wrócimy już we czworo .:-(.

Witam
zapowiada się u mnie słoneczny dzień co było do przewidzenia gdyż cały dzień będę kwitnąć na uczelni:-(spałam może ze 2 godziny jestem półprzytomna

wczoraj miałam taki jakby śluz gdzie niegdzie różowy myślałam że okres ale jak narazie nie widać @ może niedługo przyjdzie w końcu skoro zaczynają się bóle podbrzusza

CHCIAŁABYM WAM ŻYCZYĆ MIŁEGO DNIA WYPEŁNIONEGO SŁONECZKIEM I UŚMIECHEM
:*

Witam piękne panie te zaciążone i nie :-D
U nas dziś niebo bez ani jednej chmurki, błękitniusie. Idziemy na działke grilować, opalać się i kto wie, co jeszcze ... :cool2:
Teraz tylko kawusia z mlikiem i drożdżowe ze sliwkami i mogę zmykać.
Miłego dzionka zyczę Wam kochane !!!

Dziewczyny - czekamy na dzisiejsze testy :-D

A my nie śpimy od 6.30 bo Karola chciała wcześniej wstać :dry: U nas piękne słoneczko więc zaraz zabieram się za pranie żeby mogło na dworze szybko wyschnąć bo mam pół łazienki zawalone a jak jest słoneczko to szybko wyschnie :-p A dzisiaj małż zabiera swoją chrześnicę na zakupy bo miała urodziny dwa tygodnie temu i nas nie było bo ja się źle czułam a M był w Starachowicach a potem miał zapierdziel w pracy więc dopiero dzisiaj idą. Trochę głupio wyszło ale mówi się trudno.

A u nas od rana muzyka w domu bo mamy super humor z Karolą :-D

Witam się z wami,

piękne wiadomości !!!!!!
Wisieńka, jeszcze raz wielkie gratulacje !!!!
Sorbuś, a tu niespodzianka :) wspaniała wiadomość.

mama, jesteś nieoceniona. Dziękuję za sms. Co ja bym bez ciebie zrobiła.

nagapalma, a ty testowałaś?

lorelain, czemu zmieniasz pracę ??? nie wypaliło w tych nieruchomościach ?

sol, to miłego dnia, u mnie też dziś pranie za praniem.

Witam sie i ja:tak::-D:-D:-D:-D:-Djakas taka szczesliwa:-D:-D:-D:-D:-D wiadomo czemu-wczorajsze wiesci jeszcze mnie trzymaja:tak:;-)

DZIECI wstaly pol godziny temu i ja tez,mąż jeszcze spi-ale niech spi-dzis Go czeka malowanie:rofl2:
WISIENKA,SORBUŚ- czekamy na Wasze jeszcze piekniejsze tesy:rofl2::rofl2:
IWONKA2B- powodzenia na uczelni i na egzaminie:tak:)

LORELAIN-Tobie tez powodzenia na egzaminie(nie pamietam czy masz dzis czy jutro,ale zycze;-)
wszystkim życze milego,sloneczneg dnia i samych dobrych wieści!!!!!!!!!!

Witam z rańca

zaraz chyba pojade na betkę ale i tak wynik dopiero w poniedziałek po 15

Sol
czy mogę prosić cię o pomoc bo nie umiem zrobić zdjęcia aparatem - nic nie widać a z telefonu tylko mmsa moge wysłąć :zawstydzona/y:

cześć z ranka a ja dziś pierwsza hihih ...:-D , nadrobiłam wasze pisanie i przyznam szczerze cieszę się z wami,, bardzo super wieści , ale z tego co doczytałam szykuje sie jeszcze jakaś czerwona kreseczka ,, mama coś przebonkiwała.. tylko czyja ??? . u mnie ciąży i objawów brak i pewnie w tym cyklu już sie nie doczekam bo ,, tylko nie krzyczcie właśnie zrobiłam test ??? no i tylko jedna kreseczka , wiecie nawet ryczeć już nie mogę nie chce mi się , żal mi samej siebie , nic mojemu mężulkowi nie mówię bo po co mam go denerwować , może na wczasach się uda i wrócimy już we czworo .:-(.
BURZA-poczekaj jeszcze nic straconego-3 dni do testowania to wierz mi sporo czasu, a jak sie nie uda to za m-ąc testujemy razem:tak:;-)licze,ze na wczasach sie wyluzujesz bardziej i wrocicie z fasolką;-)

SORBUŚ- mozemy zrobic tak jak wczoraj ze zdjeciem;-)

ZAPMARTA,SOL- buziaki z rana:-)

ZAPMARTA- dostalas sie do tego ginek.do ktorego chcialas?????

reklama
cześć:)
Wchodzę sobie rano przy kawusi i co widzę?? Następne dobre wiadomości!!

Jsorbek GRATULUJĘ serdecznie:) Mam nadzieję że betka potwierdzi:)
Takie neispodzianki zawsze są super:) I to chyba prawda że jak cżłowiek wyluzuje to się udaje:)

A tak wogóle to więcej nei doczytałam:( Mam strasznie dużo pracy i za cholerę mi się nie chce!! Takie ładne słoneczko za okenm że chętnie bym pojechała na wieś z mężusiem a tu d...pa:-(

Miłego dnia:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry