reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama wisienak sorbuś spijcie dobrze kochane tyle radości mi dziś tu dałyście i pewnie nie tylko mi... Buziaki

reklama
nika dziekuje, że pytasz u mnie wszystko dobrze...ja to nie mam żadnych dolegliwości, z Alą w ciązy tez nie miałam, tylko hormony daja mi o sobie znać bo jestem bardziej nerwowa i płaczliwa... a tak to nic, no może piersi troszke tkliwe i czuje sie tak jakby mi w podbrzuszu coś tak pęczniało... takie dziwne uczucia, nie wiem czy dobrze to opisałam hehe... a u Ciebie jak tam??

Dziękuję też dobrze:-) U nas cieplutko więc późno wlatuję na BB bo Pati nie chce siedzieć w domu w taką pogodę;-) Dziś tak się wyszalała że zasnęła jak tylko głowa dotknęła poduszki:-D Ja też nie miałam żadnych dolegliwości w ciąży z Pati oprócz bolących piersi:cool2: i mam nadzieję że w drugiej też tak będzie

nika i tego wszystkim kobietom życze bo moja przyjaciółka cała ciąze wymioty i anemia przez to... musi brać żelazo i dietą uzupełnaić wszystkie składniki...

WISIENKA, SORBEK OGROMNE GRATULACJE DLA WAS!!! CIESZE SIE OKROPNIE Z WASZYCH FASOLEK. TO CUDOWNE ZE TAKIE MILE WIESCI DOSTAJE JAK WPADAM NA BB. AZ SAMA BYM JUZ CHCIALA UJRZEC DWIE KRECHY. SUPEROWO :)))

Ja dzis czekam na @ powinna przyjsc w nocy. Mowie do mojego a jak nie dostane a on ze spoko ze teraz juz zaraz slub i tylko pytal czy brzucha nie bedzie widac hehe. Mysle ze dostane mimo wymiotow 2godz po anty. No zobaczymy.

Rano mnie czeka pobudka i jedziemy na zakupy z cala zaloga :))) ale fajowo. Musze kupic jakies eleganckie butki i ciuszki...

nika i maran, witajcie

pysia nika ja uciekam pod prysznic i spać bo późnawa już a nie wiem jak Ala da mi pospac bo dzis to o 5:30 wstała ...

Dobrej nocki :*

PYSIA cześć i jednocześnie papapa:-) Ale cudowne nowinki na BB:-D:-D
Udanych zakupów jutro:tak:
MARAN - mnie jak ktoś się pyta o dolegliwości ciążowe to nie wiem co to jest:cool2: I tego życzę wszystkim dziewczynom:tak::tak:
Ja już idę spać - dobranoc pchełki na noc:-)

Maran i nika, dobranoc. ja tez lece, bo rano pobudka. Eh, mam nadzieje ze kupie fajowe buty na obcasie :) takim jakims wiekszym mi sie marza

reklama
Witam wieczorem:-) Co za newsy:-):-):-) Kto teraz będzie następny??;-)
Wisienka, Sorbek - GRATULACJE KOCHANE:-):-):-)
Ps. Wisienko, tutaj kilka osób na forum wierzyło, że masz fasolkę mimo negatywnego testu:tak:
Ja padam ze zmęczenia, znowu dzień w biegu. Ale jutro jedziemy odpocząć na weekend pod namioty, więc mam nadzieję wypocznę:-)
Miłego weekendu:-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry