reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama to już wysyłam dzięki kochana wielkie ja tępa masa jestem w te klocki poza tym nawet kabla do tel nie mam

monia dzięki u mnie to chyba było juz wtedy tylko test za wczesnie a lekarz nie potwierdził ze mam fasolkę to przestałąm o tym myślec a tu bach

reklama
MONIA- hej i Tobie rowniez milusiego dnia:tak:;-)a moze choc jutro uda sie wyskoczyc do rodziców;-)

SORBUŚ- nie ma bata-piekne ,wyrazne i bardzo mocne keschy!!!!!!!!!!!!!!!ściskam Cie najmocniej na swiecie:tak:czyli w styczniu robisz sobie cudny prezent na cale zycie:tak::-):-):-)ja Domisia urodzilam 3 dni po swoich 28 urodzinach:tak:juz wyslalam do Sol:tak:

Hehe - ładne widoczki z rana :-D
To Sorbusia teścik :-D

Zobacz załącznik 252769

mama - wysyłasz duble - wiesz o tym?

zapmarta - dziękuję i wzajemnie :-D A moja pralka jak dzisiaj ducha nie wyzionie to będzie cud :-p Bo mam 7 wsadów zaplanowanych :-p

SOL- bo wyslalam raz i nie bylo potwierdzenia to wyslalam drugi raz:tak:;-);-)a moze sie umowimy,ze ten drugi mms to moj test:-p:-p:-pte,chcialabym:sorry2:

7 prań:szok::szok::szok:moze wyzionąć ducha:-D:-D:-D:-D:-D

Witam porannie:-):-)
SORBUŚ - i potwierdziło się:tak: Piękne dwie krechy:-):-):-) Gratuluję jeszcze raz kochana!!!!!

SOL - Nie ma to jak dobry humor od rana:tak:
MONIA - witaj:-) Tobie również miłego dnia;-)
ZAPMARTA hejka:-)

mama, Sol dzięki wielkie

mama za niedługo jeszcze tylko kilka dni tez taki Sol ci wklei :tak: jestem tego pewna w 100 %

wpadne potem mykam na tą betkę

Dzień dobry wszystkim :):):):):)

SORBUS PIĘKNE DWIE KRECHY :):):):):):):):):) GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOKOJNYCH 8-MIU MIESIĘCY :):):):):):)

mama dzięki za info jesteś kochana :)

NIKA- cześć-jakie plany na dzis???:-)

SORBUS- no brykaj na bete-bedzie wiadomo ktory to tydzien:tak:

ale u mnie piekne slonko d rana-fajnie-farba nam szybko wyschnie:tak::tak:

mama - no jasne że następny twój wstawiam :-D Nie no może ducha nie wyzionie :-p Dobra pralka - jak na razie sobie nieźle radzi więc może przeżyje dzień dzisiejszy :-p
nika - grunt to pobudka o 6 i nieprzespana noc :dry:

jeny - od kilku dni nie śpię - ciągle się kręcę na łóżku i nie mogę znaleźć wygodnej pozycji - już mnie szlag trafia o to bo ileż można nie spać :dry: oczy na zapałki i jakoś daję radę ale najchętniej to bym sobie wzięła teraz usypiacza i poszła spać na dobre 10 godzin bo padam :-( Po za tym nie odczuwam skutków ciąży więc jest super :-D Miła odmiana po Karoli :-p

reklama
Nika , Maryla cześć:)

Mama ta moja wieś to taki domek gdzie kiedyś mój tata mieszkał. teraz służy nam do imprez i troszkę pola tam jest i budynków gospodarczych jeszcze. Ja mam nadzieję że jeszcze dziś mi się uda pojechać:)

Sorbus kreski piękne!! To napewno mylic się nie może!!
Pościągam sobie te wasze zdjęciątka i będę patrzec jak mi będzie smutno:) Będe mieć dwie krechy przynajmniej na zdjeciach;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry