reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol jak ciaże znosisz inaczej niż z Karolą to może będzie synuś ?????

Kurde ale fajowy mam dzien może jeszcze jakaś dziś nas przywita 2-ma kreseczkami :):):) a my dziś dostaliśmy za darmo piec :):) taki do ogrzewania całego domu od Kamila brata bo on wymienia na inny :):):):) i oprucz gazu może (wszystko zalezy od tego kiedy kamil go podłączy :) ) będziemy mieć też taki na drzewo :):) - ale ja tam nie podkładam bo juz saune podpaliłam to mi starczy :( no zobaczymy w jakkim on jest stanie :) ale powinien być ok bo kamila brat ma firme kominkową :) a jak sie okaże że złom to dziadek sie ucieszy bo sprzeda na złom :) albo coś innego wykombinuje :)
no jeszcze mi klientów brakuje :)

reklama
MAMA za chwilę jedziemy z Pati na zakupy ;-) A po obiedzie pewnie brykniemy nad morze bo u nas piękna pogoda i trzeba korzystać:-D:-D Wczoraj jedna pani mi powiedziała że nawet woda jest fajna a jak tak to Pati nie usiedzi na brzegu:cool2::cool2:

SOL - ale najważniejsze że humorek jest:cool2: I fajnie że nie masz dolegliwości ciążowych:tak:

MARYLKA - hejka:-) DuUUUUUUŻŻŻŻEEEEEGGGOOOO utargu :cool2::cool2:

SOL- dziekuje Ci dobra kobieto-jak wyjdzie mi pozytywny na bank wysle do Ciebie bo ja tez ciemna masa a Tom wraca po 17 t tyle niewytrzymam;-)

MARYLKA- nie ma sprawy;-)i witam w ten sloneczny dzien:tak:duuuuuuzego utargu!!!

MONIA- no to przyjemnści na dzialce,trzeba kozystac z pogody:tak:nie wiadomo jak dlugo bedzie slonko:sorry2:

nika nad może ?? ale masz super :) ja po pracy robie mały maraton po sklepach i do złotnika a potem będe sie grilować w domku :):):) tzn na ogródku przed domkiem :):):):):):):) zapraszam serdecznie :):):)

ach wczoraj mówiłam że zapłaciliśmy 600 (czy 800 nie pamiętam ) za obraczki wczoraj sprawdziłam dokładnie i okazało sie że zapłaciliśmy tylko 350 zł za dwie sztuki :) dając swoje złoto :)

maryla - może synuś może córcia :-p Jakby nie było mam dwa lata przerwy w ciąży i organizm może jeszcze pamiętać i dlatego tak łatwo ta mi idzie :-D jakby nie było to wszelkie nudności, wymioty to nic innego jak burza hormonów do której organizm nie jest przyzwyczajony - tak mi gin tłumaczył cobym nie płakała że synek być może :-p W ogóle to mam schizę że nie chcę chłopca i co drugi dzień Marcin mi pogadankę robi żebym później w depresję jaką nie wpadła :-( Więc żyję nadzieją że będzie druga dziewczynka :-D

Spadam się Karolą zająć chwilę i powiesić pierwsze pranie :-D

Sol nie no chłopy nie są takie złe :):):) ale ja tak Ci mówie a sama bym chciała bym bliźniaczki :) ale wiecie przeciez że co będzie to będzie pokocham jak swoje :)

MARYLKA - no fajnie mamy bo blisko - 15 min spacerkiem i już jesteśmy nad morzem:cool2:
SOL - a czemu Ty nie chcesz syneczka:confused:

Ja spadam do sklepu:rofl2:

MARYLKA- to rewelacja z tymi obraczkami!!!!a ja mam tyle zlota ktoreg nie nosze to tez sie zorietuje jak to wyglada w Poznaniu i moze przerobie na jakis ladny pierscionek i na kolczyki dla Zuzi...:tak:;-)

SOL- w takim razie zycze Ci corki,ale.....wiedz ,ze jak bedzie synuś to jest to najwspanialszy dar dla mamy miec synka-to bedzie Twoja duma i Twoj maly facet-cudownie miec i syna i corke.....mama Wam to mowi:tak::-):-):-):-)
i zycze kazdej z Was zeby miala okazje tego doswiadczyc:tak::happy2::happy2::happy2:

mama - ja wiem że mieć synka to duma dla mamy ale ... u mnie rodzi się tylu chłopców co kot napłakał i przyzwyczajona jestem do samych dziewuch w rodzinie. Po za tym wy macie dom, my mieszkanie i łatwiej nam by było umieścić dwie dziewczynki w jednym pokoju niż parkę. Szwagierka ma parkę i mieszkają dzieciaki w jednym pokoju i widzę jak się męczą a różnica dwóch lat między dzieciakami. Prawda - są za sobą bardzo ale już zaczynają się zgrzyty bo do młodej przychodzą koleżanki, młody chce w tym czasie pograć na kompie i wojna bo on nie może być w swoim pokoju. Dlatego podwójnie chciałabym dziewczynkę :sorry:
nika - jak napisałam wyżej :sorry:

reklama
no naprawde sie opłaca jak za obrączki tyle zapłaciliśmy a są z białego i żółtego złota to tyle na ładny pierścionek trzeba wydac albo i więcej ciekawa jestem ile mnie skasuje ale raczej boleć nie powinno w każdym bądź razie mam zamiar wybrać sobie jakiś najładniejszy wzór i wyprosić żeby był przed 28 :):):) a co jak szaleć to szaleć :):) hihihi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry