reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No Sol ja tez bym chciała dziewczynkę:) Nie wiem czemu ale jakoś tak... chociaż u mnie naokoło same chłopaki się rodzą:) Mam nadzieję że jak juz sie uda to córcia:)

Maryla z obrączkami super!

monia no ja tez byłam zadowolona :):) wogule sie śmialiśmy że wesele mamy za pół darmo bo obrączki 350 suknie 75 zł :):) a za sale osobno nie płaciliśmy tylko tam jest tak że od osoby sie płaci i mieliśmy góre jedzenia a babka wzieła tylko 85 zł od osoby :) i jeszcze pokój dostaliśmy w gratisie :)

maran witam sonecznie :)

SOL- to zycze corki skoro tak wolisz i najwazniejsze ,zeby zdrowa dzidzia byla i o czasie przyszla na swiat:tak::tak:

MONIA- Tbie tez zycze corki
i w ogole Wam wszystkim zycze tego czego chcecie i o czym marzycie:tak::tak::tak::tak:

IWONKA2B- napisala mi ,ze wlasnie dostala @ i sie cieszy b w kncu moze zaczac starania na nowo:tak::tak:o 10.50 ma egzamin wiec prosze trzymac kciuki!!!!

zaraz Sol wstawi tescik Wisieńki-nie ma co-przybyly nam 2 szczesliwe ciezarowki styczniowe:-D:-D:-D:-D:-D

a my bierzemy sie do malowania salonu;-)

Witam dziewczynki. Pojechałam rano do apteki i... Okazało się, że co podjadę to o 9 otwarcie, rosman oczywiście tez:-D. Za trzecim razem trafiłam. Testów do wyboru było @ Jakis taki za 7 zł i Quick vue, kupiłam tego Quicka i pędem do domku. Dwie krechy jak tory kolejowe:-) Teraz juz wierze. W poniedziałek zrobie bete. Nigdy nie robiłam więc powiedzcie mi jak profesjonalnie nazywa sie to badanie bo jeszcze sobie zrobię cos innego:-DNie mam kabla do telefonu ani aparatu ze soba to Sol wstawi pozniej test. Jej sol ty mozesz działalnośc załozyc i barc od nas po dychu, zbijesz fortune.
Teraz witam wszystkie porannie i sle fluidki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

No Wisieńka kreseczki piękniusie:)
Ja jak chodziłam na bete to zawsze mówiłam że na bete chcę:-) na poziom betahcg we krwi - i babeczki już wiedza o co chodzi:tak: Także z pewnością nie zrobią Ci nic inszego jak powiesz tak:)

Mama dzięki:)

A sluchajcie moja teściowa znowu się pytała czy aby nei jestem w ciązy już... Co jakiś czas wynajduja sobie jakis pretekst że niby ktoś tam się pytał itp ale oczywiście na tymsię nei kończy bo zaraz sama się dopytuje... A dobrze wie jaka jest sytuacja:(
Ale ostatnio to juz przesadziła!!! na komunii w niedzielę przy stole się popatrzyła takim maślanym wzrokiem i pyta czy aby to nie juz... I w środę mąż był u nich to też go próbowała podpytac czy aby w ciąży nei jestemmm Ona sobie wymyśliła że ona wie bo kobieta wtedy inaczej wygląda i ona po tym poznaje... i pewnie ja inaczej teraz po clo wyglądam i myśli że ona wie lepiej:):)
Ale mimo wszystko trochę mi smutno...

Ostatnia edycja:
Sol jeszcze raz dzieki:-)
mama tobie tez wielkie dziękuję za pomoc i cierpliwość:-)
maryla my też robilismy obrączki ze swojego złota i dalismy 260 zl z grawerowaniem. A w aparcie taki wzór kosztowal 2500 , nie opłaca sie
mama jak skończycie wstawcie fotkę. Pogodę macie rewelacja:-)
maran witam:-)

reklama
mama - siedzę w domu, kabel mam pod ręką więc nie ma problemu :tak: jak mnie nie będzie w domu to będzie większy problem :-p
Wisieńka - no już spokojnie 100 zł za wszystkie fotki bym miała :-D Żartuje sobie oczywiście :-p Takie dobre informacje to ja mogę wklejać :tak:

Pierwsze pranie pod tytułem 4 kurtki powieszone, teraz jeansy wszystkie nastawiłam więc za godzinkę powieszę a potem bluzy - tak sobie wymyśliłam że będę prała podług czasu schnięcia - to co najdłużej na początku żeby mi na dworze ładnie poschło :tak: A jak się dowiedziałam od małża to ja dzisiaj idę na zakupy z jego chrześnicą bo on pada na ryj po nocce i nie ma siły - wstyd mi trochę za niego ale cóż zrobić :sorry: W ogóle to nie mam pojęcia gdzie mam z nią iść i co ona będzie chciała kupić :dry: Sobie Marcin ułatwił robotę :dry: Ale lubię tą małą więc mogę iść :-p Więc tak po 12 spadam na miasto :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry