maran-atha
Fanka BB :)
witam i ja z rana... poczytam Was ale tescik sorbusia widziałam i jest piekny 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

o 10.50 ma egzamin wiec prosze trzymac kciuki!!!!

. Za trzecim razem trafiłam. Testów do wyboru było @ Jakis taki za 7 zł i Quick vue, kupiłam tego Quicka i pędem do domku. Dwie krechy jak tory kolejowe:-) Teraz juz wierze. W poniedziałek zrobie bete. Nigdy nie robiłam więc powiedzcie mi jak profesjonalnie nazywa sie to badanie bo jeszcze sobie zrobię cos innego
Nie mam kabla do telefonu ani aparatu ze soba to Sol wstawi pozniej test. Jej sol ty mozesz działalnośc załozyc i barc od nas po dychu, zbijesz fortune.
Także z pewnością nie zrobią Ci nic inszego jak powiesz tak
jak mnie nie będzie w domu to będzie większy problem 
Żartuje sobie oczywiście
Takie dobre informacje to ja mogę wklejać 
A jak się dowiedziałam od małża to ja dzisiaj idę na zakupy z jego chrześnicą bo on pada na ryj po nocce i nie ma siły - wstyd mi trochę za niego ale cóż zrobić
W ogóle to nie mam pojęcia gdzie mam z nią iść i co ona będzie chciała kupić
Sobie Marcin ułatwił robotę
Ale lubię tą małą więc mogę iść
Więc tak po 12 spadam na miasto