reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie było mnie przez chwile i prosze ile stron.... Chyba nie uda mi się nawet byc na bieżącą:wściekła/y: Kurcze tyle pracy mam:((( i jeszcze obiecałam siostrze że jej tekst przetłumaczę i okazał sie cholernie długiii Naszczęście nie artykuł jak ostatnio więc nie muszę się az tak produkowac...

A u mnie ładne słoneczko:):) I dobrze!!!

mama miłego malowania:)

Lor - strasznie mi Twoje posty poprawiły humor:) dzięki:):)

malapralinka to kuruj się i wracaj do zdrowia szybciutko! A może te inne rzeczy to maluch??:)

Zizi te chłopy czasem takniestety mają... Ja też mam czasem takie plany, żeby go trochę przetrzymać i prawie zawsze wymiękam pierwsza...

Ostatnia edycja:
reklama
A moj Mezus we wrzesniu 29 urodzinki;-) 3 lata starszy ode mnie jest;-)

mój w październiku skończy 28, a ja 23 :-D oboje z października my som ;-)
bunia gapo to było pytanie do burza77 :p

a to niby skąd miałam wiedzieć? :-p było pod moim postem to opowiedziałam ;-) ja lubię na pytania odpowiadać :-p mam wtedy pretekst, żeby się "wygadać" (właściwie "wypisać" ;-) )

HA HA!!!!!!!!!!! przypomniało mi się, że mam w zamrażarce mus truskawkowy!!! i będę mieć zaraz w paszczy!!!!!!! bo tak mi się tych truskawek zachciało :-D

Szczęśliwa dziękuję zobaczymy jak to będzie :-)
a mnie nadal boli brzuch a to juz 3 dzień @ to zawsze już był bezbolesny i mało obfity a tu cieknie i cieknie i boli i boli

a propo "Ciąży z zaskoczenia" - ja oglądam właśnie "16&pregnant" na MTV - jak dla mnie jest o wiele bardziej wiarygodny...

BUNIA!!!!! Dawaj mi też trochę musu!!!!!
chociaż na zdjątku..... :(

mój w październiku skończy 28, a ja 23 :-D oboje z października my som ;-)

a to niby skąd miałam wiedzieć? :-p było pod moim postem to opowiedziałam ;-) ja lubię na pytania odpowiadać :-p mam wtedy pretekst, żeby się "wygadać" (właściwie "wypisać" ;-) )

W tym roku skończyłam 29, a mój mąż skończy 34 lata. Ale powiem Wam że tego wieku się nie czuje. Wydaje mi się, że jeszcze tyleeeee czasu na zostało....

badylinka ciąża z zaskoczenia jest fajnym programem teraz leci druga seria pierwsza tez oglądałam i naprawdę zdarza się że kobieta nie wie że jest w ciąży miałam taką sąsiadkę przez 8 miesięcy miała okres nic nie tyła dopiero w 9 jej brzuszek urósł

lorelain a ja jak słyszę to mi sie płakać chce bo załuję że to nie moje :-(

Agnieszko
no jak na razie dobrze wczoraj nawet mi obiad zrobiła jak wróciła z uczelni, a przed wczoraj zabrał do siuxa na obiadek więc nie mogę narzekać posprzątał w domu zanim wróciłam i grzeczny ogólnie jest zobaczymy na ile ten stan potrwa :-p

mamo to przyjemnego malowania :-)

zobaczysz jeszcze sie doczekasz swojego i od tego płaczu jeszcze nie raz będziesz miała ochotę skakać z okna ale wierze , że jest ci troszkę przykro [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

bunia gapo to było pytanie do burza77 :p

Lorelain - burza u Ciebie? To do mnie pewno też się dokula bo już słońce zaszło.. :?

Burzy jeszcze nie ma, puki co straszy... kropki troszkę i bardzo grzmi

Dzięki Dziewczyny za wsparcie
Już sama nie wiem co mam robić... Zaczęło się w sobotę jak wróciłam z pracy, mąż chyba lewą noga wstał i prawie wcale nie odzywał się tylko siedział przy laptopie. A ja mieszkanie posprzątałam, balkon, zrobiłam prania dwa, obiad i miałam ogólnie dość, zmęczona byłam. Wieczorem jak juz odpoczywałam to wzięło go na amory, a ja na to że nie...(cały dzień się nie odzywa, nie przytuli, nie pocałuje, a potem myśli że nastrój to tak sam przyjdzie). Obraził się:-(
Nie odzywa się. A ja mam tego dość. Przeryczałam wczoraj cały wieczór. Dzisiaj pewnie już tego nie wytrzymam i wieczorem pogadamy. Chciała go wziąć trochę na przetrzymanie, ale ja mam tego już dość:wściekła/y:

buuu współczuje, dla ciebie też przytulaski [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

Iwonko- wiec mam nadzieje kochana ze już tak zostanie :):):) życze Ci tego z całego serduszka:**

i jak tam rosolek? mniam mniam, ale mi smaka narobiłaś

Mama - miłego malowania

bunia - fajne kawały wrzuciłaś ... a ty skonczylas tą filologie polską czy przerwałaś studia? ... dla czego nei idziesz w tym kierunku?

Edit:

Cały czas zapominam wam napisać ......... moj mąż mi dzisiaj tak przyfandzolił łokciem w oko ( w nocy) , że myślałam , że mu za kare kopa przysadzę. Dzisiaj udaje, że nic takiego nie miało miejsca i w żywe oczy się wypiera

Ostatnia edycja:
Tez oglądałam te programy, ale nie chciałabym rodzić z zaskoczenia.
Trzeba się nacieszyć z bycia w stanie błogosławionym

reklama
badylinka ciąża z zaskoczenia jest fajnym programem teraz leci druga seria pierwsza tez oglądałam i naprawdę zdarza się że kobieta nie wie że jest w ciąży miałam taką sąsiadkę przez 8 miesięcy miała okres nic nie tyła dopiero w 9 jej brzuszek urósł

no fajny program ale historie się powtarzają, praktycznie każdy przypadek jest taki sam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry