reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale ja wymyślata jestem- chipsy mi nie smakują, za słone są zwykle przed @ też miewam dziwne smaki, ale przeważnie tak na 2-3 dni przed. a teraz jeszcze dużo czasu. oby to na fasolkę. bo pić mi się od wczoraj chce ogromnie i strasznie mi duszno
000203E0.gif

reklama
Dobranoc Kobietki:tak:

Kurcze dzisiajc jakis wieczor zchcianek chyba...
Ja wlasnie sobie kaszke zrobilam..

no nie mogę....... Zostawić Was same na kilka godzin i nawalicie 10 stron ani się człowiekiem nie przejmując ;(

ktoś pisał o zakąskach - ja mogę od siebie wrzucić muffinki bo jestem Muffinkową Królową :>
muffins.jpg

i coś bardziej wytrawnego
przek%C4%85ski%20koktajlowe%20ciep%C5%82e_big.JPG

bunia - nie jesteś sama, ja też sobie wkręcam jak jasny pies. Że jestem dzisiaj taka zmożona i zdechła - zagnieżdżenie <hahahaha>. Że byłam siuru i na papierze były dosłownie 2-3 kropeczki krwi (takiej jasnej) - plamienie implant....

niechże już miną te dni do @!!!!!!!!

o matko!!!
Nie!!!
Muffinek to ja juz nie wcisne

Bunia spokojnej nocki

Ja jeszcze pol godziny i z piesiem lece

BUNIA - pchelki na noc

BADYLINKA takie pyszności Jak mi się głodomór włączył:eek:

reklama
o na sniadanko to ja lubie slodkosci, biore pare sztuk;-)

Tak sobie myse ze moze dzisiaj Męża mojego wieczorkiem "dopadnę"...
Co by te dzisiejsze kalorie pospalac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry