reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
męczę Grzesia o ten sok pomidorowy. kuszę go że sobie piwko przy okazji kupi ;-) może się wkońcu oderwie od konsoli i ruszy tyłek :-p

reklama
sergeevna!!!!!!gdzie jesteś????? [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

Dzięki Wam za słowa otuchy już mi lepiej - chyba po tych Waszych drinkach :tak::-D

Nawkręcałąm sobie niepotrzebnie - wystraszyła mnie ta wysoka beta - w takim sensie ze jestem w wiekszej ciazy niz myślałam ale to raczej niemozliwe bo ani na usg ani testy nie wykazywały czyli po prostu mam wysoka betkę i tyle - pamiętam moment zagnieżdzania - zresztą moze niektóre z was tez - byłam bardzo rozczarowana testem bo byłam prawie pewna ze się udało i się udało tylko test ciut za wczesnie zrobiłam :-p
W każdym razie bedzie dobrze musi być przeciez estrogen to naturalny hormon podał mi go bo miałam niedobór wiec nie mógł się az tak bardzo jego poziom podwyższyć zeby zaszkodzić poza tym brałam tylko tydzień a poza tym własnie myślę ze gdyby aztak bardzo mół szkodzic kazałby mi zrobić bete dla pewnosci - on twierdzi ( dzwoniłam) ze nic nie wskzywało na ciaze wtedy wiec musiała byc bardzo wczesna a beta moze byc wysoka nie każdy ma tak samo

dobra już zmieniam temat i wysyłąm mnóstwo fluidków :-) i popijam wasze pyszne drineczki owocowe :-):-):-)

jej dziewczyne nie gadajcie o jedzeniu bo ja ciągle jestem głodna:szok: Ja się będę pomalusiu zbierać bo chce mi się spać. Rano zato budzę się o 5. Masakra jakaś. Szczypaweczki dla was i kolorowych snów po ognistych przytulankach:-)

Aga to ja po prosze bo umieram z głodu - przez te nerwy to prawie nic nie jadłam dziś - zapiekanki mniam mniam

Pa Wisienko

reklama
Wisienka milusich snow;-)

Dziewczyny wiecie jak wklejac te animacje??
Te co kolo emotek co sa??
Bo jak ten kod mam juz skopiowany to nie ma do czego go wkleic:/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry