reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To ja się pochwalę moim piesiaczkiem:)

attachment.php

Sorbuś to i za mnie poproszę kciuki co bym marcową mamusią była:))

Bunia piesiaczke bardzo śliczny:) Taki do przytulania:)) I pokazuj kociaki:) I już teraz rozumiem co miałas na myśli pisząc że Ci koty przynosił:)

Ostatnia edycja:
no bo mnie nie wymieniłaś to mi się przykro zrobiło noooo chlip chlip bo wiesz, każdy kciuk jest na wagę złota! ^^

no co Ty....... to miało być takie wiesz, jak Johnny Bravo :p Hej mama :>
BADYLINKA- spoko,napisalam,ze ja pokojowa osoba jestem,ale jak zobaczylam ta Twoj buzke to tak mi sie nasunelo i prosze;-)-to co wypijemy na zgode;-)
[FONT=&quot]
a017.gif
[/FONT]

Agnieszko witaj witaj kochana :* wiem co czujesz ja mam dziś 4 dzień @ i nadal boli jakies pokręcone są te ostatnie cykle :-( słoneczka życzę chociaż na osłodę :*
IWONKA- Tobie rowniez slonka zycze i trzymamy sie tego ,ze w marcu bedziemy przeć:-D:-D:-D

Cześć Iwonka - a jak u ciebie testa powtórzyłaś czy dostałaś @

No to trzymam kciuki za marzec - a raczej za marcowe mamusie 2011 mame i iwonke bo bunia i marylka to lutówki bedą :-D
SORBUŚ- dziekuje!!!kazda para kciuków sie przyda:-)
sorbek a ja a ja?! Za mnie to już nie kciukamy? :(
BADYLINKA- za Ciebie tez &&&&&&& zacisniete-jestes jedna z nas wiec tez trzymamy(az palce zsinialy)

KPI- oj nieladnie panwie zrobili-i nawet nie zadzwonili-nu,nu:no:ale dojada w koncu;-)i masz racje-wesolo u nas:-)

BURZA -DZIEKUJE ZA KOMPLEMENT:tak:pisalam wczesniej,ale chyba nie doczytalas-masz juz jedno dziecko???bo napisalas ze jedziecie na wczasy i moze uda sie wrocic w czworke jak zaciazysz-chyba ,ze myslisz blizniakach;-)

ZAPMARTA- odpisalam;-)I wiesz co, wczoraj jak sie bb77 pojawila na chwilke t nawet nie zdazylam Jej zapytac jak rodzinka sie trzyma po Jej stracie....jak corka-przeciez juz z Nia wozki wybierala na allegro...tak mi Jej szkoda:-(

sorbuś-owczarek niemiecki. kliknij na zdjęcie to ci wyjdzie większe :-D

a oto moje cicioki

Załączniki

• 028.jpg
    028.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 25
  • 007.jpg
    007.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 22
  • Zdj&#281;cie012.jpg
    Zdj&#281;cie012.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 23
  • zdj&#281;cia do roz&#322;o&#380;enia 026.jpg
    zdj&#281;cia do roz&#322;o&#380;enia 026.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 25
  • Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 26
sorbek wstrętna i bolesna skubana do dziś boli mimo iż to 4 dzień
dziekuję :* mam nadzieję że mi się uda w tym cyklu i tak jak z mamą sobie mówimy razem w marcu będziemy rodzić mi marzec bardzo odpowiada akurat będe po sesji :-)
dobrze że Ty masz 2 kreseczki ciesze się Twoim szczęściem :-) i czekam na relację z wizyty
a tak z drugiej strony zastanawiam mnie jedno skąd Ci ginekologowie się biorą bo i u ciebie nie widzieli i u wisienki hmmm

mama - ja na wszelki wypadek ogranicze moje picie do mleka z masłem i miodem :>

o matko jakie futrzaki cudowne!!!!!
uwielbiam takie słodziaśne zdjęcia zwierząt, takie na które patrzysz i widzisz dokładnie co Ci zwierze chce przekazać xD
a jakby obrócić to 1 zdjęcie, to na fotelu to Prawie Jak Puma :D

oczywiście wyczochrać wszarze ode mnie ^^

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry