reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama - smacznego, ale mnie ochota na lody naszła! :-):-)

Motylek - kciuki za teścik trzymam!
Bunia - też testujesz? Również kciuki!
Dziewczyny, moje złotko zaraz dosłownie wparuje do domu, tak się za nim stęskniłam, że chyba się nie odkleję... :-D:-D:-D

Życzę Wam wszystkim miłego wieczoru, a starającym się - owocnej nocki! ;-);-)
Do jutra, kochane! Strasznie miło Was poczytać i popisać z Wami! :-)

reklama
SOL- hejka śpiochu;-)
Hehe - zobaczymy za pare tygodni kto będzie śpiochem :-p

Sol to sobie pospałaś. Czyli wieczorek survival z Karolą:-D
Wisieńko - ty też niedługo zaczniesz sypiać w dzień :-p W sumie to ja odkąd się Karola urodziła to z nią w dzień śpię jak mogę :-p Taki nawyk mi został nie wiem czemu - jak ją usypiam to czasami ten kaloryferek tak rozleniwia że człowiek nawet nie wie kiedy zasypia :-p A zabrałam ją na spacer z moją mamą i jakoś poszło, wykąpałyśmy ją bo ja niestety muszę mieć pomoc w jej kąpieli bo już dla mnie za ciężka do wyjmowania a ciągle mnie nękają skurcze :-( A teraz siedzi i ogląda baje więc mam spokój :-p

sol a Ty jak tam się czujesz?? widzę że senność bierze górę
E.. ja od porodu śpię w dzień z Karolą jak jestem zmęczona :-p

SOL mi Pati zasnęła o 18 i obudziła się pół godziny temu:eek: Teraz się kąpie a ja się zastanawiam o której raczy iść spać:dry:
Moje kondolencje :no: Życzę wytrwałości bo moja właśnie się wtrynia na kolana że chce lulu :-D

A ja wyciągnęłam moją mamę po 19 na spacer i połaziłyśmy trochę z Karolą :tak: a potem babcia zabrała się za sprzątanie z Karolą a ja sobie zjadłam :-p Potem wykąpałyśmy Karolę, babcia się z małą pobawiła a ja miałam chwilę spokoju. Moja matka jak nie gada od rzeczy to jest nawet spoko :-p Dzisiaj pierwszy raz nie miałam nic przeciwko jej sprzątaniu w moim domu - chyba już mi ciąża i skurcze zaczynają dawać po dupie bo coś za bardzo zgodna się robię :-p

Pchły na noc dziewczęta :-)

Ja sie wykapałam i pomalowałam paznokietki u stópek a co niech mam ładne:-p
aguś tez właśnie zastanawiałam się co z mamą . Ja tez ide po loda jak nie wróce za 10 minut to znaczy, ze atak lodówek się zaczął :-D
Sol szczypawki. I ja tez z Mackiem spałam a jak on nie chciał to mi brakowało tego snu:-D

reklama
jestem Ala wreszcie zasnęła a musiałam tak koło niej leżeć 45 minut:szok: no a głoda już miałam więc i niecierpliwiłam sie bardzo, ale mąz sie zjawił i mi kanapkę z ciemnego chlebka z kiełbaską pomidorkiem i cebulką zrobił i herbate z mlekiem i teraz zajadam... gloda dziś mam jakiegoś, że niczym najeść sie nie moge :szok: z Alą w ciązy nidy mnie głody nie łapały :szok: co to sie porobiło???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry