reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewcia81 pierwsze tygodnie byly najgorsze ale juz sie pozbieralam... na usg byl widoczny przez caly czas tylko pusty pecherzyk wiec od poczatku to wszystko bylo nieciekawie.. az w koncu silny boj brzucha, nigdy tak mnie nie bolalo no i sie zaczelo, szpital, i poronienie w toku,.. nawet psyholog mnie potem w szpitalu nie zastal. na wypis nie czekalam...

dobra ja lece umyc hery,,a starszaki chca grac na kompie

do usklyszenia,papaaaaaaaaaaaaa

Kasienka ja w tym roku poroniłam 22.05.2010r 6tc ,21.06.2010r miałam okres i już teraz w lipcu następnego nie dostałam. Praktycznie pierwszy cykl po i już jest.Wiem ,że bez świrowania się nie da ,ale jak troszkę się odpuszcza wtedy właśnie można zajść.Powodzenia i wytrwałości.
ewcia,palma dzięki :-)
zanka wiesz nigdy nie ma się 100% pewności ,że owulacją się nie przestawiła więc może nie nastawiaj się na robienie dzieci i szalejcie do upadłego. A w końcu uda się na pewno.
sol witaj

Ostatnia edycja:
bunia- Ty taka wszechstronna to na pewno znajdziesz jakąś fajną prace :-)

Ewelinka- wiem, mam zrobione, jestem nosicielem.

Sol- witaj, ja przestrzegam Regulaminu odkąd dostałam od Ciebie po uszach;-)

reklama
Kalamandyna, myślałam, że pytasz czy robić....ja tez jestem nosicielem...ognisko nieaktywne - co cieszy ;-), masz toxo oczną, czy węzłową?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry