- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kasienka862
Fanka BB :)
dziewczynki ja uciekam sprzatac w domku i dorobic potem klucze mojemu narzeczonemu bo sie do mnie przeprowadzil :-) bede pozniej :-*
Marcepanek
ewelina a kiedy masz urlop?
ewelina28
Dum Spiro Spero...
ewelina a kiedy masz urlop?
Jeszcze miesiąc...28.08. dopiero wyjazd w góry..................
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Ewelinka- nie wiem, nie pamiętam, bo robiłam 5 lat temu to badanie. Wiem, że musiałabym jeszcze na przeciwciała różyczki, bo nie chorowałam i cytomegalli, robiłaś może takie badania?
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelinka- nie wiem, nie pamiętam, bo robiłam 5 lat temu to badanie. Wiem, że musiałabym jeszcze na przeciwciała różyczki, bo nie chorowałam i cytomegalli, robiłaś może takie badania?
Robiłam wszystkie możliwe badania kochana...
U
użytkowniczka usunieta
Gość
jestem z powrotem
ja tez mialam toxo ale na szczescie juz wszystko jest ok
kartki i przesylka wyslane
kupilam kilka kolejnych w razie W
ide cos zjesc i zaraz bede robic leczo... botwinki jeszcze nie znalazlam.. jutro ide na poszukiwania do innego warzywnego :d
ja tez mialam toxo ale na szczescie juz wszystko jest ok
kartki i przesylka wyslane
ide cos zjesc i zaraz bede robic leczo... botwinki jeszcze nie znalazlam.. jutro ide na poszukiwania do innego warzywnego :d
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Ewelina- czy takie badania muszą być aktualne? Np sprzed miesiąca wiesz może? I pewnie są drogie niestety:-(Na antygen HBS też robiłaś?
Marcepanek
ewelina to jeszcze troszkę. Za to szaleństwo w górach będzie 10razy przyjemniejsze po takim oczekiwaniu.
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelina- czy takie badania muszą być aktualne? Np sprzed miesiąca wiesz może? I pewnie są drogie niestety:-(Na antygen HBS też robiłaś?
Niektóre badania (hormony) robi się w poszczególnych dniach cyklu. Myślę, że ja robiłas miesiąc temu to ok, są wiarygodne. Na HBS robiłam również...u mnie wszystkie wyniki badań sa książkowe. Problem tkwi w "armii". Póki co zostało mi tylko drożnośc jajowodów i genetyka i będzie komplet wszystkich badań.
Jak pojedyńczo robisz wyniki, to nie są drogie - zależy też od laboratorium, gorzej jak robisz kompleksowo wszystkie - wtedy już portfel obrywa porządnie...
A jakie Ty badanka robiłaś? Może podsunę Ci jakie jeszcze zrobić....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: