P
pysia888
Gość
lece kochane
miłego popołudnia
miłego popołudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bunia no to niezła kocicakurka- wyłączył mi się komp. piszę posta, a tu sru!! wylogowuje itp itdale juz dobrze.
nie pisałam wam o mojej kocicy. kurna, skubana małpa!!! wczoraj tak mi w pokoju śmierdziało, że myślałam że zjadę. szukałam wczędzie co to może być. jedyna myśl- pewnie kocica znowu mychę zniosła i ją gdzieś schowała. przeszukałam caaaaaały salon i nic- jechało dalej. się wnerwiłam, wzięłam kocicę za fraki i mówię : "jak mi pipko nie przyniesiesz tego denata to za dwa dni będziesz tak samo cuchnąć!!". wiecie co pipulka zrobiła? polazła za szafę- gdzie nie umiałam zajrzeć i przyniosła martwą myszę, którą było czuć na kilometr!! zaraz ją wywaliłam, a do Pici powiedziałam: "jak jeszcze raz schowasz gdzieś jakiegoś zwłoka, to cię ogolę!!". no i ta na mnie tak spojrzała. po 2 godzinach przylazła i przyniosła mi jaszczurkę- dała pod nogi. no to ją pochwaliłam, że jej nie schowała. takie przeboje z kotami mam![]()
to tak jak ja ja tez jestem w trakcie 4-go cykluJa się staram o pierwsze maleństwo od kwietnia 2010. To mój 4. cykl.
a może ty masz za wysoką prolaktyne???? ja tak miałam że krótki okres i stopniowo cykl mi sie zaczoł skracać i jeszcze inne objawy i gin mi powiedział ze mam za wyską prolaktyne i kazał brać ziołowe tabletki i ma przejść ta prolaktyna to robi nam wode z muzguw sumie razem to z dwa lata
ale teraz ciaglosc to od grudnia i test grudzien i styczen,,bo szkoda kasy....zawsze robilam w dniu @ i powiedzialam sobie ze bede czekala pare dni jak @ nie przyjdzie to zrobie test,,a ona zawsze przed terminem...
Ewelina- myśle, że wszystkie będe musiała zrobić, skoro tyle czasu upłyneło od porodu. Nawet na toxo, kasa poleci...trudno.
I musze wygonić torbiela, hehe. Jestem zapisana do 3 ginekologów, może jakiś wreszcie mi przypasuje.
A z badań z tego co pamiętam- to pewnie morfologia, Antygen HBS, toxo, cytomegalia, różyczka, grupa krwi, coś jeszcze?