reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No, ja juz po obiadku...u mnie dziś ziemniaczki, kalafior i łosos w sosie smietanowo-ziolowym...mniami:-D
Kurcze jakiego mam stresa, czy ta kreska była rzeczywiście, czy mi sie wydaje???? Podbrzusze ciągle kłuje i ciagnie, ale to na .... tez może być...eh...

reklama
No, ja juz po obiadku...u mnie dziś ziemniaczki, kalafior i łosos w sosie smietanowo-ziolowym...mniami:-D
Kurcze jakiego mam stresa, czy ta kreska była rzeczywiście, czy mi sie wydaje???? Podbrzusze ciągle kłuje i ciagnie, ale to na .... tez może być...eh...

Obiadek pierwsza klasa :tak:
Najlepiej nie myśl o tej kresce....wyczekaj do terminu faktycznego testowania i skikaj na betkę, będzie bardziej wiarygodne :tak: (ja po cichutku &&&&)

A w ogóle to wszystkim ANIOM - o ile są na tym wątku - wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!!!! :-)

Mama, hope - trzymam mocno kciuki żeby to juz niedługo ten dylemat jak im to powiecie był przed Wami :tak:

Ja jak zrobiłam test to najpierw zadzwoniłam do mamy - nie mojej tylko naszej Krzysi :-D ona pierwsza sie dowiedziała bo byłam w takim szoku ze potrzebowałam opinii eksperta :tak:

Ewela :-(
SORBUS- prosze Cie-jakiego eksperta:sorry2::-)ale fakt-wiedzialam pierwsza i zrobilam Ci wejscie na bb-pamietasz;-):-D:-D
Mama a ty już z zoo do domu wróciłaś? Zwierzaki padły od upału ? :-D
HOPE- do apteki ,po test marsz!!! A JA do zoo jade jutro:tak:
Hej Dziewczynki :-)

Bylam dzis u takiej jednej pani ginekolog. Powiedziala mi ze jak w ciagu 10 dni nie przyjdzie okres to mam do niej przyjsc bo widzi malutki pecherzyk wielkosci 5,6mm .
nie wiem o co chodzi bo jak robilam tydzien temu bete to wynik byl negatywny1,2
rozumiecie cos z tego? bo ja nie i sie martwie.
aha, powiedzcie mi jak edytowac posty tak aby nikt juz na mnie nie krzyczal?
KASIEŃKA- no widocznie za szybko zrobilas bete bo innego wytlumaczenia nie widze...to teraz trzymam &&&&&&&&&&&&&& zeby @ za 10 dni nie przyszla!!
A EDYTOWAC POSTY MOZESZ KLIKAJAC W EDYTUJ na dole pod Twoim postem:tak:

ewelina28 dzieki za mile slowa :-) zobacze za te 10 dni . @ mialam 11 czerwca.. moze mi sie owu spoznila.. tego sie dowiem za tydzien..

Matko jak mnie mdli:baffled:
kasienka no to super!!!Teraz albo test ,albo beta i wiesz wszystko.
Tom powinien być za godzinę ,a ja za obiad nadal się nie wzięłam ,młodemu podgrzałam pierogi i ma.
Będzie mi jęczał nad uchem ,że głodny. Zaraz zamówię pizze i będzie po kłopocie.
A tym czasem idę poszwędać się po domku szukając szczęścia :-p

reklama
No nic, ja powolutku szykuję się na imieninki do mojej mamusi (Ani), muszę spakować prezent, przebrać się na wyjściowo :-D i iść po kwiaty...i bawić się jak zawsze dobrze na imprezce...

Idę pod prysznic....i spróbuję zrobić z siebie człowieka swoimi malowidłami :-D:-D:-D:-D:-D:-D choć i tak mi nic nie pomoże....:-p:-p:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry