reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NAGAPALMA- jak sie czujesz??
BUNIA- tule Cie z caaalych sil!!
MONISIA- wytrzymaj do srody i rano pisz szybciutko i od razu wstaw fotke:tak:

ZIZI- tule qrcze z tymi @ !!przylaza i przylaza!!

reklama
Bunia tulę i życzę Ci aby wszystko się dobrze skończyło. Zobaczysz że przyjdą lepsze dni lalka. Pozdrawiam ciepło
mama jak przygotowania do 3 urodzin synka? :)

Dziewczyny miłego dnia for all :)

KINGA- hejka kobietko:tak:no Domi za 4 dni konczy lata i az nie mozliwe ,ze to juz 3 lata jak jest z nami;-):-):-)
jak tam Ci leci w życiu-wszystko do przodu??bedziesz otwierala biznes??;-):happy2:

ROZMAWIALAM wlasnie z Marylka- i niestety net nadal nie dziala cos z nadajnikiem i proszila Was jeszcze raz pozdrowic-pani powiedziala Jej ,ze w ciagu 5 dni !!!! moze net bedzie dzialal...strescilam Jej co u nas takze jest na beżąco ! :):):))

Ostatnia edycja:
Tadam wróciłam :-) Witam ponownie :-)

Jeszcze nie doszłam do apteki, biegam sobie jak mnie pan stworzył po mieszkanku i podziwiam swoje cycuchy :-D Są ogromne i absolutnie ciążowe :-D

Mamo, Marcepanku, a można kupić test, który już będzie miał dwie kreski? :-D:-D

Rany jaka dzisiaj jestem walnięta. W straszne skrajności wpadam, albo się cieszę jak mysz do sera, zaraz potem wściekam na dziecko a po chwili ogarnia mnie strach.

Zastanawiam się jak tu iść po ten test. Mamy sporo aptek ale na każdym rogu czai się jakaś moja ciotka albo sąsiadka. A to pleciuchy są obrzydliwe. Jak ktokolwiek zobaczy, że kupuję test, wszyscy zaczną plotkować i mama mnie powiesi za ... , jeśli dowie się z plotek a nie ode mnie. Muszę się zaczaić i wejść dyskretnie do pustej apteki, szaleństwo :-D

I myślę sobie, jeśli już znajdę ten test z dwoma kreskami, jak powiedzieć TZ... jakoś tak ładnie... Może buciki w pudełeczku?
Bo jak nie będzie 2 kresek to już wiem co powiem :crazy:

hope- Ty szalencze :D ahahha no to piekne podchody musisz zrobic w tej aptece :D ja tez mam takie ciotki, ze lepiej nic im nie mowic :D

Marylka dalej bez netu?? straszne... jak to czlowiek sie uzaleznia.. u mnie z tym ciezko by bylo...ojjjj ciezko ;)

Mama - Ty juz pewnie pojechalas do zoo... ale super :D dzieciaki sie wyszaleja :D tez bym sie chetnie wybrala :D moze kiedys ;)

reklama
jestem- lody zjedzone,ale z placu zaba nici bo ida takie ciemne chmury ,ze zaraz pewnie bedzie gibal deszcz:sorry2:
MAGGY- my do zoo jutro jedziemy:tak:

HOPE- no jak tam -podchody sie udaly-test kupiony???
a co do powiedzenia mężowi o dzidzi to ja nic specjalnego nie wymysle bo Tomi tak samo czeka jak ja wiec nie wiem-zalezy w jaki dzien bede robic test-bo jak w srodku tyg.gdy pracuje to podjade do piekarni-kupie maly tort i poprosze o napis- BĘDZIESZ TATĄ!! A JAK BEDE ROBILA W WEEKEND to nc nie wymysle bo weekendy Tom ma wolne i jak wyjde z lazienki to moja mina powie wszystko:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry