mama05
prrrryy szaaaalona :))
ewelinka- CIESZE SIE ,ZE WRACASZ DO FORMY.
U MNIE NIE PADA PKI CO,ALE SLONKA TEZ NIE MA ,rano troche bylo a teraz za chmurami..
ja za chwile podaje obiad bo miesko dochodzi a dzieci juz tancza przy piekarniku-taki zapach w domu ,ze nagle zglodnialy
:-)
Pisalam wieści od Iwonki-czytalas???
MONISIA- nie denerwuj sie -masz test to najwazniejsze i w srode zrob jeszcze raz to bedzie dzien @ wiec juz wyjdzie na 100% nawet taki z czulością 25-jesli teraz mialas slabiutka kreske to poziom hormonu rosnie co 2 dni wiec powinna byc wyrazna od razu
)
U MNIE NIE PADA PKI CO,ALE SLONKA TEZ NIE MA ,rano troche bylo a teraz za chmurami..ja za chwile podaje obiad bo miesko dochodzi a dzieci juz tancza przy piekarniku-taki zapach w domu ,ze nagle zglodnialy
:-)Pisalam wieści od Iwonki-czytalas???
MONISIA- nie denerwuj sie -masz test to najwazniejsze i w srode zrob jeszcze raz to bedzie dzien @ wiec juz wyjdzie na 100% nawet taki z czulością 25-jesli teraz mialas slabiutka kreske to poziom hormonu rosnie co 2 dni wiec powinna byc wyrazna od razu
Ostatnia edycja:
podrzuć tej dobrej energii bo mi dziś brak weny do wszystkiego. Łapię jakiegoś doła:-(

śniło mi się ,że Tom robił sobie test ciążowy i wyszedł mu pozytywny.
A on miał jakąś tam lekką chorobę, tzn jakby nie leczyli to by umarl ale jak leczyli to szybko...