reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelinka- CIESZE SIE ,ZE WRACASZ DO FORMY.:tak:U MNIE NIE PADA PKI CO,ALE SLONKA TEZ NIE MA ,rano troche bylo a teraz za chmurami..

ja za chwile podaje obiad bo miesko dochodzi a dzieci juz tancza przy piekarniku-taki zapach w domu ,ze nagle zglodnialy:tak::-)

Pisalam wieści od Iwonki-czytalas???

MONISIA- nie denerwuj sie -masz test to najwazniejsze i w srode zrob jeszcze raz to bedzie dzien @ wiec juz wyjdzie na 100% nawet taki z czulością 25-jesli teraz mialas slabiutka kreske to poziom hormonu rosnie co 2 dni wiec powinna byc wyrazna od razu:))

Ostatnia edycja:
reklama
Nie za dobrze masz :-p podrzuć tej dobrej energii bo mi dziś brak weny do wszystkiego. Łapię jakiegoś doła:-(

monisia to w środę dajesz znać? Jeśli wytrzymasz ;-)

Wysyłam kurierem!!!!!!!!!!! ;-)
Dołki zakopujemy, bo wpadnę z koparką!!!!!! ;-) Uśmiechnij się, dzidzia ma mieć radosną mamusię!!!!!!!

mediumjw06hw5547ae6ce44dd2a18561.jpg

Mamuś, czytałam - dziękuję*
U mnie pada drobny, ciepły deszczyk i jest chłodnawo....ale cudownie. Jest czym oddychać...a praca na tarasie idzie jak talala ;-)

chciałam się tylko przywitać. moje życie się wali, więc nie mam nastroju do pisania.

pozdrawiam was wszystkie

na jakiś czas nie bede pisała na ogólnym. przepraszam, a jednocześnie dziękuję wam za wszystko.

:ninja2:

ewelinko ja sobie powtarzałam wiecznie ,że nie dam się humorom ciążowym ,a jakoś mi to nie wychodzi.
Młody śpi i tak jakoś ,nie chce się nic.
O matko przypomniał mi się mój głupi sen :-D śniło mi się ,że Tom robił sobie test ciążowy i wyszedł mu pozytywny.
Ale głupoty mi się śnią :-D
mama aż zgłodniałam. Tylko coś dziś nic mi nie smakuje.
bunia trzymaj się słońce!!!

A ja wlasnie kończę obiadek - kanapki:((( buuu ale do końca sierpnia nie ma barku otwartego i jakoś musze sobie radzić:(

NFZ... a co powiecie jak mojej babci kiedys jej teściowa powiedziała żeby nie leczyła dziecka (mojego taty a jej wnuka) bo jak umrze to umrze trudno:angry: A on miał jakąś tam lekką chorobę, tzn jakby nie leczyli to by umarl ale jak leczyli to szybko...

Ewelinka dobrze że juz dobrze:)) I tak trzymać:)

Marcepanek - kurier cham poprostu i już! A co to za dołki??

U mnie tez pochmurno i pada za oknem ale przynajmniej jest czym oddychac:))

Buniuś kochana co się dzieje??? Trzymaj się dzielnie! I napisz coś jak już będziesz mogła.

Ostatnia edycja:
Cześć Wszystkim,

Dzięki za trzymanie kciuków, ale rano robiłam test i wyszedł negatywny a przed chwilą dostałam @, więc nic z tego:-(
Ale następny miesiąc jest nasz......:-)
Dziewczyny głowa do góry!!!!! Musi się udać!!!!!

reklama
BUNIU - tulam i przesyłam dobrą energię!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ZIZI - równiez tulam, ale następny miesiąc jest Twój Kochana - pewnie, że tak!!!!:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry