reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dziękuje ;-)
Strasznie mnie mdli ,już powoli emocje opadają ,ale wciąż coś we mnie się gotuję na myśl o tej paczce.
hope,szczęśliwa to oby wasze fasolki miały fifolki :-D
A mi do tego 4sierpnia dłuży się jak nie wiem co ,chciałabym już zobaczyć małe pulsujące serduszko. Moje maleństwo oh czekanie jest beeeeee

reklama
mama no pisałam właśnie w poście wyżej o tym to sobie looknij może :tak:;-)
A wiesz co że mi się też Pola marzy albo Zuzia a dla chłopca Cyprian tylko brzydko z nazwiskiem brzmi :zawstydzona/y:

marcepanek właśnie ci miałam pisać ze ekstra masz suwaczek :tak:
A mnie się marzy Kornelia (Matylda) i Gabriel....kiedyś się doczekam...

A na obłoczkach bujają się : Wiktoria, Amelia i Mateuszek (tak miały mieć na imię moje aniołki".....ech...
[*]
[*]
[*]

Zobacz załącznik 268249

Dziewuszki cieszcie się swoimi brzuszkami, bo nie każda z Nas może....
[*]
[*]
[*] dla twoich aniołków :-( tule cie mocno kochana

Ostatnia edycja:
Ewelina bardzo współczuję... :-( Wraz z maleństwem gaśnie nadzieja, ale ona przecież jest, trzeba być wytrwałym. Na pewno doczekasz i Kornelii i Gabrysia :tak: Pamiętaj, że nie jesteś sama :tak: Całkiem niedługo masz badania, może dużo się wyjaśni?

Marcepanku spokojnie, jaki ty narwaniec jesteś :-D Małe to to a podskakuje jak pchełka :-D

dziekuje dziewczynki :):)
Mamcia na pewno napisze Ci eska jak tylko bedzie po wizycie :):):)
Sorbus - u mnie bedzie albo Xavier albo Maja lub Madzia :):)

Ewelina bardzo współczuję... :-( Wraz z maleństwem gaśnie nadzieja, ale ona przecież jest, trzeba być wytrwałym. Na pewno doczekasz i Kornelii i Gabrysia :tak: Pamiętaj, że nie jesteś sama :tak: Całkiem niedługo masz badania, może dużo się wyjaśni?

Marcepanku spokojnie, jaki ty narwaniec jesteś :-D Małe to to a podskakuje jak pchełka :-D

Hope, my znamy już przyczynę Naszych Strat.....a te badania to czysta formalność, choć strach jest....ja wierzę, że się uda, musimy jeszcze trochę poczekać...najwyraźniej to nie nasz czas jeszcze...ale wiem jedno - czy tak czy siak...dzidzię będę mieć, choćbym miała góry przenosić rzęsami...:zawstydzona/y:

A ja chcę Nikole i już :-D Maciuś miał mieć na imię nikola ,ale że 21 palec mu wyrósł to tak nie bardzo.
A teraz jak by miał być drugi chłopiec to mam pustkę w głowię jakie imię by mu dać.
Najfajniejsze jest jednak ,że jak dowiedziałam się ,że będzie chłopiec nie miałam pomysłu na imię ,więc pieszczotliwie do brzuszka mówiłam Maciuś tak jak się mówi do kogoś : ale masz dużego Maćka tj brzuch.
I tak się przyjęło ,że został już Maciuś. Choć nikomu na początku to imię nie podobało się. A ja chciałam i już. A jak już się urodził wiedziałam na 100% Maciuś i już do tego Maciuś jest niesamowicie podobny do Toma i na drugie ma Tomasz.
Drugie dziecko też będzie miało dwa imiona heh ,a skąd brać pomysły. Przy trzecim pójdę do sklepu i nazwę jaka pierwszą ujrzę dam na imię :-Dżartuje oczywiście. Najgorsze jest też ,że jeśli jest jakieś imię co się podoba to w rodzinie jest już takich 10 i nie dam ja takiego samego.
sorbek dziękuję choć jakoś nie mogę trafić by pokazywał właściwie bo dziś 36dc tj u mnie 5tyg 1dzień ,a pokazuję 5.
hope ja z natury jestem bardzo poukładana i spokojna tylko te ciąże robią ze mną co chcą :-)
ewelinko kochana mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze i już nigdy nie będziesz musiała się martwić.

Ostatnia edycja:
Hope, my znamy już przyczynę Naszych Strat.....a te badania to czysta formalność, choć strach jest....ja wierzę, że się uda, musimy jeszcze trochę poczekać...najwyraźniej to nie nasz czas jeszcze...ale wiem jedno - czy tak czy siak...dzidzię będę mieć, choćbym miała góry przenosić rzęsami...:zawstydzona/y:

Ale jak rozumiem możecie mieć dzieciątko? Nie chcę być wścibska, ale jeśli możecie, to najważniejsze.
Moja koleżanka ma zaawansowaną endometriozę i może tylko pomarzyć o dziecku :-( Odkładała decyzję tak długo, aż stała się niemożliwa...

EWELINKO- moja kochana,tule Cie i ściskam i wierze z Toba ,ze bedzie si -ze dczekacie sie dzieci,ze bedziesz chodzila dumna z brzuszkiem,ze bedziesz karmila piersia i atrzyla jak rosną Teoje bączki male kochane......

SZCZESLIWA- z gory dziekuje za sms'ka:tak:
MARCEPANEK- no to Tobie zycze Nikoli-skoro ma być i juz:-D:-D:-D

A mi dla synka podoba sie Bartuś,Filip,Marcel,Lukasz,ale chyba najbardziej Filipek:tak::tak::tak:nawet Domi tak mowi-ze chce brata Filipa:tak::tak:
a Zuza wczoraj pytala-mamo keidy nam urodzisz trzecie dziecko:szok:;-)a ja ciagle nie wiem...:-(

Ale jak rozumiem możecie mieć dzieciątko? Nie chcę być wścibska, ale jeśli możecie, to najważniejsze.
Moja koleżanka ma zaawansowaną endometriozę i może tylko pomarzyć o dziecku :-( Odkładała decyzję tak długo, aż stała się niemożliwa...

Szanse są małe, ale są!!!!!!!!!! Mój P ma leniwą armię, leczy się już baaaaaaaaaaardzo długo - póki co z marnym efektem...czeka Nas inseminacja - to tak w mega skrócie...
Ale będziemy walczyć do końca....póki mamy siłę...

reklama
marcepanek to sobie o jeden zmień dzień ostatniej miesiączki ja przecież nie wiem kiedy miałam a ustawiałam tak zeby mi wyszło dobrze właśnie tydzień i dzień ciąży

Mama juz niedługo - może szybciej niz myslisz :tak:

Agus - no ja juz mam maje to moze sobie teraz Xavier dam na imię ;-) - ładnie podoba mi się i jeszcze Patryk mi się podoba

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry