reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelinka- czyli tez masz takie miejsce.. musi byc tam pieknie.. dla mnie to takie.. magiczne miejsce, w ktorym mozesz usiasc i pomyslec ... a te wszystkie podziekowania pomagaja zrozumiec, ze....wszystko to, czego pragniemy, przychodzi.. ale w odpowiednim momencie...

Marcepanek- az tak Cie ostro mdli? mnie nie tak bardzo. tzn.. dalej mam, ale pomimo tego, ze mocniej niz kiedys.. to nie tak czesto.. a jadlas cos???

reklama
Dziewczyny z całego serducha Wam życzę aby te blade dwie krechy stały się takie mocno widoczne, że aż będą raziły po oczach!!!!!!

Będzie dobrze!
Tyle osób trzyma kciuki, że musi być..........

Ewelinka- czyli tez masz takie miejsce.. musi byc tam pieknie.. dla mnie to takie.. magiczne miejsce, w ktorym mozesz usiasc i pomyslec ... a te wszystkie podziekowania pomagaja zrozumiec, ze....wszystko to, czego pragniemy, przychodzi.. ale w odpowiednim momencie...

Dokładnie....najważniejsze to mieć taki swój azyl, do którego zawsze możesz pójść.....i po prostu posiedzieć....pomyśleć...popłakać, bo wiesz, że tam nikt na Ciebie krzywo patrzył nie będzie...i czytając i patrząc na różne "CUDA" i ludzi, którzy go doświadczyli, docenia się to, co się ma...trzeba po prostu poczekać na swój czas....każdemu "coś" jest dane, tylko od nas zależy, czy my to przyjmiemy, czy nie dostrzegniemy...:zawstydzona/y: (iiiiiiiiiii ryczę o! puk w łeb) ;-)

Kasienka
, coś robisz źle....pod Twoim postem - okienkiem jest taki pasek, na którym widnieją napisy - "dodaj do bloga", "edytuj", "odpowiedz", "cytuj", "+", klikasz na "edytuj" i wyświetla Ci okno z tekstem, który wcześniej pisałaś i pod spodem dopisujesz nową myśl i klikasz "zapisz"

Ostatnia edycja:
a ja mam dzis na obiad fasolke szparagowa ;-) chcecie troche?

Ja tez mam fasolke dziś - uwielbiam

Mama - pewnie że pamiętam :tak::tak::tak: super było

monisia
ja też trzymam mocno &&&&&&&&&

a teraz juz kochane moje spadam do domciu potem pewnie juz nie zajrze bo musimy Majci pokupować troche ciuszków na wyjazd - sobie pokupowaliśmy w weekend to teraz jej kolej :tak:
Ja jestem zadowolona bo wreszcie spotkałam na siebie długie gacie takie fajne sportowe które nie są za krótkie :-D i bede miała w czym smiagać na wakacjach i mi brzunia nie będzie uciskać

do jutra papatki

GALA- Tobie rowniez na dniach zycze II wyraznych kresek;-)
EWELINKA- milej imprezki w gronie rodzinnym:tak:pomaluj ladnie oko i ruszaj:-D

SERGEEVNA,MARY-BETH,BIBINKA,WISIEŃKA- mysle o Was....

SORBUS a Ty kiedy masz teraz wizyte???
nasza Pysia tez sie dlugo nie odzywa?!!!?

mama - teraz mam zaraz po powrocie 18 sierpnia - ja mam raz w miesiącu

ewela czasem trzeba popłakac - to tak trochę oczyszcza a doczekasz się na pewno :tak:

dobra teraz juz spadam naparwdę

reklama
Dokładnie....najważniejsze to mieć taki swój azyl, do którego zawsze możesz pójść.....i po prostu posiedzieć....pomyśleć...popłakać, bo wiesz, że tam nikt na Ciebie krzywo patrzył nie będzie...i czytając i patrząc na różne "CUDA" i ludzi, którzy go doświadczyli, docenia się to, co się ma...trzeba po prostu poczekać na swój czas....każdemu "coś" jest dane, tylko od nas zależy, czy my to przyjmiemy, czy nie dostrzegniemy...:zawstydzona/y: (iiiiiiiiiii ryczę o! puk w łeb) ;-)
Ewelinka kochana ... teraz to i ja sie poplakalam... ale trzeba byc silnym, bo.. wkrotce wszystko sie odmieni na lepsze ....

sciskam Cie baaaardzo mocno

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry