reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem. Uff, strasznie gorąco mi w ubraniach, muszę znowu się rozebrać do golasa chyba :-D

Co to za jakieś popłakiwanie na BB, a sio z tym szczaniem oczami, tu ma być nadzieja i radość, a nie jęczenie.

Marcepanek podobno można kupić specjalne ciasteczka na mdłości, kiedyś coś mi się o oczy obiło, może poszukaj w sieci info. Po co się męczyć. Mnie nic nie mdli, co za cudowne uczucie ;-) W pierwszej ciąży pomagał mi suchy, kwaśny chleb długo rzuty zaraz przed wstaniem z łóżka. Na drugą czekam :-)

No i poszłam w końcu po te testy. Wchodzę do apteki a tam tłum, pół miasta się zbiegło. Akurat do tej do której ja poszłam, co za pech! Trudno. Jak powiedziałam na głos proszę test ciążowy to zrobiło się cicho i nerwowo, chachachacha, same panie za ladą, same pani w kolejce, jakiś postrach poczułam :-D

Mam więc dwa testy, niestety tych z dwoma kreskami nie było w sprzedaży :dry: i jak znam siebie naleję na niego już jutro rano, a nie w środę. A jaki ładny jest, taki amerykański :-D różowy, co za design :-D

A wracając do domu minęłam sklep dziecięcy i też coś kupiłam, nie powiem co bo mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Rany jaka jestem durnowata. Bo ten sklep to na złość mi postawili na drodze do domu!

reklama
Hope- Ty to jednak jestes szalona :D dobrze, ze testy juz masz ... teraz tylko jak to mowisz "nalac" i bedzie wszystko wiadomo :d czyli .. trzymamy mocno &&&&&&&&&&&& za II kreseczki :d

ja sie ide legnac na chwile... cos zmeczona jestem...

witam się z wami,

byłam dziś na usg. Dzidzia dobrze się rozwija, serduszko bije, tylko leniuszek z niego/niej i nie chciał/a się przekręcić do badania. Mam nadzieję, że będzie spokojniejszy/a od Karola, bo ten to diabeł wcielony.

30 mam wizytę u swojego ginka.

My też mamy wybrane imiona: Milenka albo Kamil. Decyzja zapadła. Marzy nam się Milusia :)

pozdrawiam was serdecznie. Nadrabiam zaległości w pracy.

Jestem. Uff, strasznie gorąco mi w ubraniach, muszę znowu się rozebrać do golasa chyba :-D

Co to za jakieś popłakiwanie na BB, a sio z tym szczaniem oczami, tu ma być nadzieja i radość, a nie jęczenie.

Marcepanek podobno można kupić specjalne ciasteczka na mdłości, kiedyś coś mi się o oczy obiło, może poszukaj w sieci info. Po co się męczyć. Mnie nic nie mdli, co za cudowne uczucie ;-) W pierwszej ciąży pomagał mi suchy, kwaśny chleb długo rzuty zaraz przed wstaniem z łóżka. Na drugą czekam :-)

No i poszłam w końcu po te testy. Wchodzę do apteki a tam tłum, pół miasta się zbiegło. Akurat do tej do której ja poszłam, co za pech! Trudno. Jak powiedziałam na głos proszę test ciążowy to zrobiło się cicho i nerwowo, chachachacha, same panie za ladą, same pani w kolejce, jakiś postrach poczułam :-D

Mam więc dwa testy, niestety tych z dwoma kreskami nie było w sprzedaży :dry: i jak znam siebie naleję na niego już jutro rano, a nie w środę. A jaki ładny jest, taki amerykański :-D różowy, co za design :-D

A wracając do domu minęłam sklep dziecięcy i też coś kupiłam, nie powiem co bo mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Rany jaka jestem durnowata. Bo ten sklep to na złość mi postawili na drodze do domu!

Kochana ja sikałam dzisiaj, Ty jutro i znowu ja w środę - niech się dziewczyny nacieszą i kciuki trzymają:tak:;-):-D
No i ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze Twoje sikanko!!!!!:tak::-D

Monisia :-D:-D:-D dobre!

Zapmarta dobre wiadomości są tu potrzebne jak lekarstwa, 13 tydzień to piękny okres :-)

Maggy ślij fluidki! :-)

Idę obiad robić TZ wrócił z pracy i zaraz będzie burczał, że głodny jest. Do wieczora!

............Jak powiedziałam na głos proszę test ciążowy to zrobiło się cicho i nerwowo............

............A wracając do domu minęłam sklep dziecięcy i też coś kupiłam, nie powiem co bo mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:........

HOPE jak ja sobie pomyślę, że na mojej wsi mam iść do apteki po test ciążowy. :szok:
Tutaj wszyscy wszystko wiedzą o drugim człowieku lepiej niż sam zainteresowany.......
Ale co tam, ja się nie przejmuję.........
A z racji tego, że mam dużą nadwagę i brzuszek spory (od 3 lat :-p) to już niektórzy twierdzą, że mam 3 dzieci :):):) Mojego męża kiedyś znajomi zagadywali jak się ma maluszek...... haha............

A zakupów się nie wstydź, no co Ty..............
Zaraz nam tu napisz co fajnego kupiłaś?????
plis plis........

..........Ja jestem zadowolona bo wreszcie spotkałam na siebie długie gacie takie fajne sportowe które nie są za krótkie :-D i bede miała w czym smiagać na wakacjach..........

JSORBEK oh jak ja dobrze znam problem z długością spodni.........
[FONT=&quot]Mam 180cm wzrostu i 99% tego co przymierzam jest za krótkie….[/FONT]
Może gdybym była chudzinką to łatwiej bym coś znalazła, ale w moim rozmiarze XXL to trudno coś znaleźć....
:no:

Ostatnia edycja:
ufff doczytałam
witam i nie odpisze bo zapomniałam co komu no i Ala wstała wiec mnie już męczy...

Jestem ledwo żywa nie wiem normalnie tak mnie ścięło z tymi mdłościami.
Maggy chyba zaczyna się to samo co w ciąży z Maciusiem. Oby tylko nie trwały tak samo długo.
kasienka za niedługo sama będziesz tak miała i mam nadzieję ,że jednak to piękna ciąża.
hope jeśli takie są poproszę z 10kg naraz :-)

reklama
HOPE- najwazniejsze ,ze masz testy-i jesli bedziesz jutro robila to &&&&&&&&&&&&& zacisniete!!pisz nam tu co kupilas -jaki wstyd!!pewnie cos co pokazesz mężowi razem z testem-czy male spioszki rozowe????
ZAPMATRA- witaj kochana i super ,ze dzidzia zdrowo rośnie-życze Ci Milenki:tak:;-);-)

GALA- w malych miejscowosciach tak jest ,ze kazdy o kazdym wszystko wie:tak::-p

ja juz korą podsypala ,podcielam wierzbe bo m sie przechyla na jedna str.tyle miala juz galezi:sorry2:
jeszcze 2 godziny i Tomi przejmie paleczke z dziecmi...;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry