reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla fakt trafic na dobrego lekarza to tez trzeba miec szczescie...zycze oby to bylo i dalo wynik dwoch kresek po ..

ja bede szla teraz w sierpniu do gina..

Dziewczyny a kiedy sie robi badania,,podobno w 2 dc...i jakie?? mozecie mi cos,,,bo ja chce isc po @ do gina,,a badania zrobilabym wczesniej zeby mu zaniesc....co myslicie??

reklama
ewcia oby jak najszybciej zaświeciło słoneczko!fajnie,że wróciłaś;)
marylka mam nadzieję,że gin ma rację;),ale ja zawsze wolę potwierdzić badaniami,niz wierzyć na słowo
ewcia81,a o jakich badaniach myslisz???

my właśnie szamiemy fasolkę i pierś z kurczaka,mniam;)

jestem
SOL- dzieki;-)
EWCIA- tule ,mam nadzieje ze ten deszcz pojdzie od Ciebie won i pan zrobi co ma zrobic i bedzisz zadowolona!!
BIBINKA- witaj kochana siostro!!!!!!jakze sie stesknilam:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
BUNIA- czesc slodziaku ,fajnie ,ze humorek dopisuje:tak::tak::tak::tak:

dostalam wiadomosc od EWELINKI- bardzo nam dziekuje za &&&&&,boli Ja reka od pobrania krwi ,ani zgiąć ani wyprostowac...nastepne badania ma w ...pazdzierniku:baffled:

acha-moja @ szaleje-bo jak wychodzilam na zakupy to zapodalam sobie tampona maxi!!!i po 2 godzinach prawie mi wylecial:szok::szok::szok::szok:teraz bede musiala co 1,5 h zmieniac-tak to daaaaaaawno nie mialam!!

Ewcia- no niestety taka się trafiła głupia s***

Bibinko- :))

Mama- dziękuję :*
co do @ może usłyszała, że ma być i trwać długo, to a nóż się posłuchała i leków nie będzie trzeba :))

panierka zrobiona. jeszcze w międzyczasie dorwała mnie agutka na telefonie

kurna w tym mieszkaniu jest ciemno jak w zadku pawiana!!! normalnie czuję się jak jakaś ślepota. niby światło jest zapalone, ale bez słońca to normalnie energii nie ma. mam nadzieję, że jutro się przynajmniej rozpogodzi, bo jak będziemy szaleć między clubami, to lepiej żeby nie padało, bo mi się włosy skręcą z wilgoci buahahahahahaha. nie no, na fakcie to jeszcze zmoknę i mi się mejkap rozmaże to jak będę wyglądać? predator atakuje!!

ewcia - a no chyba że o sąsiadkę chodzi :-D Wiesz ja miałam na 8 piętrze taką francę jak mieszkałam jeszcze z siostrą i rodzicami w wieżowcu i też złośliwa baba ze szok - darła się że mamy niewychowanego psa i w ogóle chociaż nigdy ani na nią nie szczeknął ani nic :szok: Przestała się do nas odzywać i czepiać jak zaczął do mnie przychodzić mój ówczesny chłopak ze swoją niunią - Nowofundland - śliczna czarna suka a łagodna jak baranek więc nigdy jej nie zakładaliśmy kagańca :-D Jak zobaczyła jak wychodzę z niunią na spacer bo akurat B zostawił ją u mnie na 2 dni bo musiał wyjechać (nie gryzła się z moim psiakiem) to o mało zawału nie dostała :-D A na niej dzieciaczki można było wozić :-D bo trochę przerośnięta była i tak w karku to metr spokojnie miała :-D Takim psem można straszyć sąsiadów :-D
bunia - wysyłam słoneczko bo u mnie się pojawiło :-) Co prawda nieśmiałe ale lepsze takie niż żadne :-)
00020442.gif

Obiadek mąż kończy bo mnie zaczęło boleć jakby nerka lewa :wściekła/y: i nie wiem czy to rzeczywiście nera czy może kolki jelitowej się nabawiłam po tych trzech drożdżówkach rano z jagodami :dry: Bynajmniej ja sobie idę po leżakować a M będzie robił obiadek :-D

bibinka hormonalnych....
bunia mniam smacznego...
mama ale sie rozszalala co....ja nie lubie jak @ tak szaleje,,ale coz zrobic,,,

mama hej siora,ja tez stęskniona:-D.widzę,że@ daje czadu:szok:,oby to była zmiana na dobre:tak::-).czemu ewelinka ma kolejne badania w październiku???te terminy mnie rozwalają...
bunia a mogą Ci się jeszcze bardziej skręcić?????:-D:-D
ewcia to może najpierw takie podstawowe czyli tarczyca i prolaktyna
sol łakomczuchu;)

Ostatnia edycja:
reklama
maryla fakt trafic na dobrego lekarza to tez trzeba miec szczescie...zycze oby to bylo i dalo wynik dwoch kresek po ..

ja bede szla teraz w sierpniu do gina..

Dziewczyny a kiedy sie robi badania,,podobno w 2 dc...i jakie?? mozecie mi cos,,,bo ja chce isc po @ do gina,,a badania zrobilabym wczesniej zeby mu zaniesc....co myslicie??
ja nie pomoge bo ja sie na tym nie znam :(:(:( a znaleść dobrego to nie lada wyzwanie

bibinka no ja tez z tych co wolą mieć jakieś potwierdzenie ale jusz chyba za puźno - jego wina bo nic nie wspomniał moja bo nie pomyślałam a teraz myśle że jusz za puźno bo jestem w trakcie brania tabletek i tak jak mówią dziewczyny jak w trakcie przerwe to może to mi bardziej zaszkodzić nisz pomóc , teraz jak cokolwiek bedzie mi mówił to odrazu będe pytac czy są na to jakieś badania :)

jestem
SOL- dzieki;-)
EWCIA- tule ,mam nadzieje ze ten deszcz pojdzie od Ciebie won i pan zrobi co ma zrobic i bedzisz zadowolona!!
BIBINKA- witaj kochana siostro!!!!!!jakze sie stesknilam:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
BUNIA- czesc slodziaku ,fajnie ,ze humorek dopisuje:tak::tak::tak::tak:

dostalam wiadomosc od EWELINKI- bardzo nam dziekuje za &&&&&,boli Ja reka od pobrania krwi ,ani zgiąć ani wyprostowac...nastepne badania ma w ...pazdzierniku:baffled:

acha-moja @ szaleje-bo jak wychodzilam na zakupy to zapodalam sobie tampona maxi!!!i po 2 godzinach prawie mi wylecial:szok::szok::szok::szok:teraz bede musiala co 1,5 h zmieniac-tak to daaaaaaawno nie mialam!!

ale ty sie masz z tymi cyklami ostatnio tulam Cie kochana bardzo bardzo mocno i wiesz chyba obie musimy wyluzować bo sie wykończymy przed czasem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry