- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
SOL, seksik zakazany, ale pieszczotki chyba nie?! ;-)
Ewcia, skoro 3-1, to spokojnie się starajcie. Zawsze tak będzie, że co lekarz to opinia, najważniejsze, że przewaga głosów jest i że Wy czujecie się na siłach...;-)
Neti, powtórz betę....
Qrcze, ale mi pięknie w salonie pachnie......firanki bielusieńkie i pachnące.......ach.... :-)
Teraz mykam suróweczkę przygotować i mięsko przyprawić...
Ewcia, skoro 3-1, to spokojnie się starajcie. Zawsze tak będzie, że co lekarz to opinia, najważniejsze, że przewaga głosów jest i że Wy czujecie się na siłach...;-)
Neti, powtórz betę....
Qrcze, ale mi pięknie w salonie pachnie......firanki bielusieńkie i pachnące.......ach.... :-)
Teraz mykam suróweczkę przygotować i mięsko przyprawić...
S
Sol
Gość
ewcia - niby nie ale jak jest mi dobrze to też się kozak stawia i to są bolesne skurcze więc wolę młodzieńcowi dać spokój i nie robić takich numerów
A mi się tak pierońsko chce :-(
Spadam będę później

Spadam będę później

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewcia, ha ha ha ha ha ha SOL, znów się rąbnęła....
SOL, to jak się chce, to przecież można, tak delikatniusio sie posmyrać, nie odmawiaj sobie całkowicie tej przyjemności....
SOL, to jak się chce, to przecież można, tak delikatniusio sie posmyrać, nie odmawiaj sobie całkowicie tej przyjemności....
lilou
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny:-)
Ale macie tempo
rano jak tylko przyszłam do pracy, zajrzałam do Was i dopiero nadrobiłam
Ewcia , tak to jest że ilu lekarzy tyle opinii. Ja chyba bym ufała większości. Nawet nie zdawałam sobie że po cesrace trzeba tak długo czekać..
Nagapalma u mnie bardzo podobna sytuacja. szwagierka właśnie urodziła i wszytko skupia się na niej.. bardzo nie chce mieć negatywnych uczuć wobec niej, ale mimo wszytko trochę zazdroszczę...
A ja staram się wyluzować, postanowiłam że nie będę testować wcześniej niż spodziewana @ a to już za tydzień. niestety czuję że nie tym razem..Ale i tak po cichu liczę..
Wczoraj położyłam sie o 21, taka byłam padnięta.. mój odwyk od kawy nie działą na mnie dobrze
Miłego dnia kobietki
Ale macie tempo

Ewcia , tak to jest że ilu lekarzy tyle opinii. Ja chyba bym ufała większości. Nawet nie zdawałam sobie że po cesrace trzeba tak długo czekać..
Nagapalma u mnie bardzo podobna sytuacja. szwagierka właśnie urodziła i wszytko skupia się na niej.. bardzo nie chce mieć negatywnych uczuć wobec niej, ale mimo wszytko trochę zazdroszczę...
A ja staram się wyluzować, postanowiłam że nie będę testować wcześniej niż spodziewana @ a to już za tydzień. niestety czuję że nie tym razem..Ale i tak po cichu liczę..
Wczoraj położyłam sie o 21, taka byłam padnięta.. mój odwyk od kawy nie działą na mnie dobrze
Miłego dnia kobietki
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Lilou, póki nie @ jest nadzieja, więc spokojnie.....to tylko tydzień czekania. a czemu kawkę sobie odmawiasz??
Ewcia, korzystam z wolnego
, a poza tym wiesz....adhd ha ha ha ha
Ewcia, korzystam z wolnego

reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: