reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Neti- a czy miałaś plamienia??

Sol- mój K, także lubi boczek, więc podeślę Go do Ciebie:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
SOL, seksik zakazany, ale pieszczotki chyba nie?! ;-)
Ewcia, skoro 3-1, to spokojnie się starajcie. Zawsze tak będzie, że co lekarz to opinia, najważniejsze, że przewaga głosów jest i że Wy czujecie się na siłach...;-)
Neti, powtórz betę....

Qrcze, ale mi pięknie w salonie pachnie......firanki bielusieńkie i pachnące.......ach.... :-)
Teraz mykam suróweczkę przygotować i mięsko przyprawić...

ewcia - niby nie ale jak jest mi dobrze to też się kozak stawia i to są bolesne skurcze więc wolę młodzieńcowi dać spokój i nie robić takich numerów :-p A mi się tak pierońsko chce :-(

Spadam będę później :tak:

ja miałam okres 27 czerwca i 27 lipca z tym, że te moje okresy były takie dziwne i ten z lipca był taki bardziej brązowy i skąpy... :( Nie wiem co myśleć :( znowu mam doła

Ewelinko- :*
Ty to obrotna Kobietka jesteś :)) pomyśleć, że ja jeszcze łózko mam nie pościelone...

Sol- chyba miało być Ewelinko:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ewcia, ha ha ha ha ha ha SOL, znów się rąbnęła....

SOL, to jak się chce, to przecież można, tak delikatniusio sie posmyrać, nie odmawiaj sobie całkowicie tej przyjemności....

Witajcie dziewczyny:-)

Ale macie tempo:szok: rano jak tylko przyszłam do pracy, zajrzałam do Was i dopiero nadrobiłam:)

Ewcia , tak to jest że ilu lekarzy tyle opinii. Ja chyba bym ufała większości. Nawet nie zdawałam sobie że po cesrace trzeba tak długo czekać..

Nagapalma u mnie bardzo podobna sytuacja. szwagierka właśnie urodziła i wszytko skupia się na niej.. bardzo nie chce mieć negatywnych uczuć wobec niej, ale mimo wszytko trochę zazdroszczę...

A ja staram się wyluzować, postanowiłam że nie będę testować wcześniej niż spodziewana @ a to już za tydzień. niestety czuję że nie tym razem..Ale i tak po cichu liczę..
Wczoraj położyłam sie o 21, taka byłam padnięta.. mój odwyk od kawy nie działą na mnie dobrze:)

Miłego dnia kobietki:)

Lilou, póki nie @ jest nadzieja, więc spokojnie.....to tylko tydzień czekania. a czemu kawkę sobie odmawiasz??
Ewcia, korzystam z wolnego :-D, a poza tym wiesz....adhd ha ha ha ha

reklama
Ewelinko- ale my wiemy do kogo chodzi:-D:-D

Neti- powtórz betę jeżeli znów wyjdzie ujemna, to niestety...

Lilou- no i ja ufam większości :))
a mój gin. może po prostu się bać z pewnego powodu...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry