reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamusia właśnie miałam pisać, że nie mam nic a nic - na razie myślę o domku - żeby go na czas wykończyć... :) A takie rzeczy jak łóżeczko, wózeczek i ciuszki to chyba dopiero na początku września będę kompletować - no chyba, że się jakieś okazje wcześniej trafią ;)))

reklama
Pok rodzina zmęczyła? ;-)

Kocurrku już patrzyłam jak tam można neta zainstalować, ale jeszcze nie mieszkam tam oficjalnie, więc niczego nie zakładałam...

Mloda ja wolę, żeby Kosmi sobie jeszcze posiedział trochę, niech mi da jeszcze czas na papierkową robotę, zakończę pewne kwestie i czekam na Maluszka ;-)

Just no Rafałek niech sobie tez posiedzi jeszcze ;-) moze w ten sam dzień sie urodzą ;-) i urodzisz tez chłopczyka to by dopiero było hehe ;-)
Kocurku No moze i okazja sie jakaś trafi ;-). A tym bardziej za mamy 21 wiek i w kazdej chwili do sklepu pojdziesz i kupisz;-)

Just - nawet nie. Po prostu wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :) u rodzicow milo ale u siebie, to ja jestem w Genewie :)

Just udanych zakupów ;-) kup mi cos dobrego :-) heh ;-)

Kochane ide umyć włosy i szykowac się i do sklepu po arbuzy :-)

Do później ;*
BAJ;*;-):-)

Ostatnia edycja:
just : suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! ale sie ciesze :) dobra decyzja! :))))

asionek : po ciazy to bedzie malo wazne jaka nazwa, mozna brac praktycznie wszystkie witaminy, a jak sie nie karmi to juz wrecz na slepo ;)
uwaznie trzeba dobrac te ktore sie bierze w czasie ciazy, zwlaszcza jesli sie bierze od poczatku ciazy

pok : mam tak samo po kilku dniachw PL hahahaha ;)

kocurek : zazdroszcze wykanczania domku! tez bym chciala! my szukamy despercako ale to bedzie dom uzywanych bo tu sie nowych nie buduje, wszystko jest tak zabudowane ze nie ma juz praktycznie wolnych terenow... trzeba odjechac dlaeko daleko od paryza i wtedy mozna budowac...
ale nawet jak sie wprowadze po kims to nic, chce juz po prostu jak najszybciej, desperacko znalezc jakis fajny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kocurek : a na kiedy ty masz wlasciwie TERMIN?????????????????? :)

Ostatnia edycja:
jos 6 październik :)))) ale planuję wcześniej o tydzień ;))))))))

Zmykam się kąpać, włoski myć i trzeba trochę spraw pozałatwiać... najchętniej bym dziś w domku przesiedziała z nosem w książce :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry