reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry ;-)

Ale sobie pospałam :-) ;-)

No a zaraz na zakupy do tesco ;-) mają arbuzy w promocji ale ja kocham arbuzyyyy ;-) :-)
Ktoraś chętna na Arbuza?;-)

Balbinka
wyrazy współczucia :-( ;*
Misia gratulacjee !!;***
Mamita ZUzia to madra dziewczynka i zdooolna :-) ;-)
Maryyy hej kochana :-) ;-)

reklama
boogie ja poważnie zaczynam się stresować za Ciebie... dopiero dziś sobie uświadomiłam jak to blisko ...... :))) Kochana - rozgardiaszu będziesz miała pod dostatkiem ;)))))) a znając Cię po tym co piszesz to i tak w miejscu nie usiedzisz i maluszek będzie razem z Tobą prowadził bogate życie towarzyskie :-D I całe piękne lato będzie Wasze!! - zazdroszczę :-)

mary u mnie wszystko pięknie i do przodu - lepiej być nie może na razie :)...

Ostatnia edycja:
Jos no na po ciazy to ja napewno chce jakies witaminki :) moze zglosze sie po nazwe do ciebie :)
i nie martw sie napewno bedzie dobrze !!! i wsumie to juz bedzie dzidzia ladna w 9tc :) ja bylam to juz sliczna foteczka wyszla , czego i tobie zycze !!
chociaz lek rozumiem , bo ja przeszlam magiczny 13tc , a dalej mam leki ...

Just dobrze bedzie :) w koncu sama nie bedziesz , a ze swoim maluszkiem :))

Asionek- witaj i dzięki-na pewno po mamusi a moja mam mówi zawsze-To po babci :)))
tak więc rodzic nie było komu a wszyscy mówią ,ze to po nim Zuza czy Domi jest taki czy taka:))

Kocurek- :*

Jos- na poprzedniej str.napisałam opinie psychologa o Zuzi:)
Wiem jaki to strach i niepewność-więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sobotę!!!!
bedzie si!!

widzisz jaka madra masz coreczke ?? :)) super ciesze sie !!

hej

wiecie już że Misia89 już rozpakowana dziś rano;) Wojtuś zdrowy ;)

nie znam , ale serdecznie garuluje i po ciuchu zazdroszcze ;))

Czesc wszystkim!

Troszke mnie tu nie bylo, ale mialam urwanie glowy przez podroz do PL. Jeszcze jestem zmeczona... :szok: Ale pochwale sie, ze bylam na USG i Groszek ma juz 2,15 cm a serduszko bije 169/min.! :happy2::happy2::happy2::-):-):-) Tym razem termin na 26.11. :rofl2::happy:

Ja dzis klikam z pracy, wiec przepraszam z gory, ze nie nadrabiam. Poczytam ile bede mogla! Mam nadzieje, ze Swieta milo Wam minely! :happy: Goraco Was pozdrawiam!

hej Mary :)
dawno cie nie bylo :)
super , ze z dzidzia wszystko dobrze !!

wlasnie na DDtvn jest o komuniach
porazka na calej linii !!
ciesze sie , ze moje dziecko tego cyrku przechodzic nie bedzie :/
kurka a juz na lopatki polozylo mnie jak plastyk sie wypowiadal o operacjach przed komunia :szok:
cyrk z tego juz zrobili i tyle :/

Mlodamamusia - czesc kochana!!! :-) Udanych zakupow!

Kocurek - super, ze wszystko OK! :-)

Asionek - czesc! :happy: A no dawno mnie nie bylo... Ale nie mialam na nic czasu, praca, mdlosci, a poza tym bylam w PL, a tam to juz w ogole nie mialam jak siasc do neta. Nie mam szans na nadrobienie, ale mam nadzieje, ze tu wszystko w porzasiu! :-)

No, ja niestety nadal w papierach... Ale bede zagladac.

Pok masz rację, ale to jeszcze dla mnie takie nie do wyobrażenia, że będziemy niedługo żyć w takim duecie, ja i Maluszek :szok::tak:

Jos wytrzymuję i już nie chcę wiedzieć :-D spełniam Twoją prośbę, widocznie Maluszek chce zrobić niespodziankę, więc czemu nie? :-D 29 kwietnia idziemy na echogardiograf, a 4 maja mamy wizytę u ginka :-)

Koccurrku jestem jeszcze spokojna, ale jak sobie pomyślę, że to już 36 tydzień :szok::szok::szok::szok::-D

mlodamamusia to jak dasz radę to dla mnie też jednego zapakuj :-D Uuuuuuwielbiam arbuzy!!! Potem się siiiiiiika i siiiiiiiiiiiiiiiiiika hahahahahaha

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry