reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocur : ale fajnie :)))))))))))))))
moj sie w fasolke tez wpatrywal ale jak juz bylo widac raczki nozki to po prostu byla jedna wielka jazda ;)
gorszy do ogarniecia i uspokojenia niz maly dzieciak :)
teraz sie wyczekalismy i widze ze sie biedak napalil na ta wizyte mimo ze bedzie tylko fasolka na ekranie ale ja jakos sie waham...
chyba dlatego ze on wlasnie tak naparwde idzie "obejrzec swoje dziecko" a ja... coz... ide uslyszec ze serce bije i tyle...
starszne to wiem... :zawstydzona/y: tak sie boje po stracie ze az sie boje nastawiac i jeszcze myslec o dziecku... chce tylko uslyszec ze wszystko ok, pomiary, serducho, umiejscowienia... wstyd mi troche przed sama soba ale tak sie boje...
i chyba nie chce zeby ze mna szedl dlatego ze jak cos jest nie tak... to wole chyba sama to uslyszec, a nie zeby jeszcze maz... ehhh
dobra przestaje myslec, i wracam do opcji wymowki - nie mam niani :)

mamita : no w sobote 1sza wizyta pojde dosc pozno ale w sumie ti ciesze sie ze byly wakacje i nie bylo gina teraz...
bo jesli wszystko bedzie si, to juz malo odliczania mi zostanie do 13 - spokojniejszego tygodnia :))))))))))))))))))))))))))))
a jak sie czuje : zmeczona... ale poz atym poki co o dziwo jak na mnie ok... czasem mnie zemdli delikatnie ale zre dalej i poki co zero rzyganka :) cud hehehe

asionek : hej :)
tak moj gin daje juz witaminy. takie ktora mozna juz brac PRZED ciaza W CZASIE ciazy OD SAMEGO JEJ POCZATKU + PO ciazy w czasie karmienia
w 1szej ciazy bralam tylko folik i wit. nie
ale raz ze mialam inne witaminy a dwa ze mniej ich potzrebowalam
teraz juz mam jednego perszinga w domu, nie spi jestem zmeczona a w dzien trzeba miec forme dla synka
poza tym przy nim nie mam czasu zawsze organizowac super posilkow z wielu skladnikow, a zdarzy sie z ei posilek mi wyskoczy... dlatego witaminy dostarzcaja mi tego czego w ciagu dnia nie zawsze ja dostarcze

gin upewnil sie tylko ze dawka kwasu foliowego w witaminach + tego co biore nie przekracza normy a reszta jets ok, nie ma przeciwskazan, to sa witaminy na przed ciaze i po
aha u mnie tez doszedl do tej decyzji fakt ze pierwsza ciaza mnie wykonczyma, doslownie wyjalowila...
przecoietnie kobieta dochodzi sobie (ilsoc witamin minerlaow i innych) po porodzie od 6 do 18 m-cy... a mi zajelo to wiecej niz max. dawka 1,5 roku, bo prawie 2... mialam slabe wyniki
a ze 2 lata minely niedawno to tez wole sie bardziej teraz ubezpieczyc
choc przy mojej budowie i moim slabiutkim niestety organizmie nie wierze ze znow mnie nie wyjalowi ;)
juz bedzie dobrze jak unikne anemii!

aha : jestem w 8ym tygodniu
a w sobote w zaleznosci jaki cykl brac pod uwage bedzie albo 8 tyg i 6 dni albo rownuitki poczatek 9go!

Ostatnia edycja:
jos wcale nie straszne co piszesz :)... bardzo zrozumiałe takie Twoje nastawienie - NIKT chyba poważnie nie myśli o "dziecku" zanim ono faktycznie nie zacznie dziecka przypominać... rączki, nóżki itp... chyba, że się mylę... Będzie dobrze!!!! :*

Asionek- witaj i dzięki-na pewno po mamusi a moja mam mówi zawsze-To po babci :)))
tak więc rodzic nie było komu a wszyscy mówią ,ze to po nim Zuza czy Domi jest taki czy taka:))

Kocurek- :*

Jos- na poprzedniej str.napisałam opinie psychologa o Zuzi:)
Wiem jaki to strach i niepewność-więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sobotę!!!!
bedzie si!!

mama widzialam i odpowiedzialam!
i ja tam twierdze ze po mamie :)))))))))))))))) hihihihihi
ps. moja mama tez sobie przypisuje poldusiowe zdolnosci i pieknosci hahahahahhaa

mama właśnie sobie przypomniałam, że zapomniałam napisać - jakaś Ty piękna !!!! I tylko się nie tłumacz, że to taki dobry aparat ;)))))))))

kocurek : dziex za pocieszenie :)

mama : no juz 8my a w piatek/ sobote ( w zaleznosci jaki cykl brac pod uwage) wg kalkulatora zacznie sie 9ty! byle do 13-go... :)))
troche odetchne... a najlpeiej to byl do szczesliwego porodu :)

a i ty sie doczekasz zmeczenia mdlosci i kwilacego cieplego maluszka :)
ja wciaztrzymam i to mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
jos marne to było pocieszenie :sorry2: i chyba trochę naciągane ..... tak sobie przemyślałam, że chyba jednak ta moja kropeczka była "dzieckiem" od początku - potencjalnym i wyidealizowanym co prawda, ale jednak .... aaaale dość już takich rozważań!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sobotę i kropka!!!! :))))))))

hej ewula :-) nie znam misia ale cieszę się!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry