reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolus- dzieki ;*
witaj kochana-my takie dwie towarzyszki niedoli:sorry2:ale i my się doczekamy -zobaczysz:)

Made- hybrydowy robi sie tak-I warstwa to baza-taki bezbarwny lakier i pod lampe potem kolor i utwardzamy pod lampa potem II warstwa koloru i pod lampę i potem warstwa nabłyszczająco utrwalająca(wygląda jak gęsty bezbarwny lakier) i pod lampę..

ja sobie na serdecznych palcach jeszcze symilki wtopiłam:)

tak więc wygladaja jak żelowe,ale są zdrowsze dla paznokci.

Pysia- trzymaja sie do 2 tyg-to znaczy tyle ile Ci pazurki odrastają-ten manicure nie odpryskuje sie i cały czas ma wysoki połysk:))
u nas koszt to 60 zł.

zdejmuje si ego szybko-specjalny płyn nasącza sie waciki ,nakłada na paznokcie i owija folią-po 5 minutach pod wpływem ciepła lakier kruszeje i mamy znowu swój ,zdrowy paznokieć:tak:

reklama
pysia u nas wczoraj jedynie nie padalo a tak to od 2 tygodni dzien w dzien pada...u nas jest piekna jesien tego lata:-).
ja robie w niedziele impreze i teram meni szykuje zeby liste zakupow zrobic i jechac dzis na zakupy
mama urcze ja to sto lat za murzynami jestem bo nie slyszalam o takich lakierach... no ale mnie lakiery nie kreca bo mam slabe paznokcie i nawet co malowac nie ma.

Ostatnia edycja:
Ja też będę miała niedługo urodziny :-p

Wiola - wiesz, ze ja tak z siebie to nigdy się nie chwalę :zawstydzona/y: Zostałam perfidnie sprowokowana prze Koleżankę pysię :-))))))) Fajnie Cię czytać, napisz jak Iwonka się miewa? No i jak ta Twoja głowa? Bo jakieś kłopoty wystąpiły niedawno, prawda?

Wiola-ciasto z truskawkami,borówkami,malinami-co tam masz..

4 jajka ubić mikserem ze szklanka cukru do białości
potem dodaj 1,5 szklanki mąki i 2 łyżeczki proszku do pieczenia-->wymieszaj.

na koniec wlej 5 łyżek oleju i 5,6 kropli olejku np.migdałowego(jak masz)

ciasto wylej do natłuszczonej formy i posyp owocami:)

170 stopni na 35-40 minut i gotowe-smaczne,tanie i duuuuże:)

forma prostokatna oczywiście ;)

Made- doczytałas o hybrydowym??? to tylko tak brzmi po amerykańsku:))
bo oczywiście kosmetyki są z USA:tak:

Wiola- podałam przepis na ciacho:-)

Pysia z tego co pamietam to Ty masz spore swoje pazurki ,nie?? to znaczy takie długie:tak:ja też mam swoje-bo hybrydowy nie przedłuża-kładzie się go na swoje pazurki:tak:

pysia - to zaproś mnie na swoje huczne urodziny :-))))) Z całą moją rodziną i kumplami z ławeczki :)))))))))

mamitka - doczytałam Kochana, i bardzo mnie to zainteresowało...najważniejsze, że robi się to na własnych pazurach, bo ja od tipsów to z daleka ;))) Aż zapytam ile to u nas kosztuje, chociażby dla dwóch tygodni świętego spokoju :tak:
A powiedz mi jeszcze, czy ten hybrydowy można na tych nożnych pazurach robić?

Ostatnia edycja:
pysia - :rofl2: wszyscy się rzucają dosłownie do stóp :-))))))) Najdziwniejsze jest to, że najwięcej zrozumienia i pomocy wykazują takie przysłowiowe pijaczyny...kilka razy już się z tym spotkałam, czy to w sklepie, czy w autobusie ;))) Nawet się zastanawiałam czy nie jest to aby jakiś element terapii, taki rodzaj odkupienia win za młodu :confused:

reklama
Made- oczywiście ,że kończyny nożne też moża hybrydowym poczęstować :))

gdybysmy mieszkały bliżej siebie to wleciałabym Ci zrobić,ale byś była gościówa na ławeczce ;)))))

Pysia oj Ty wspaniałomyslna :))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry