reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ucieklam na chwile ale wrocilam
pysia jak nie zapraszam na urodziny kto pamieta ten przyjedzie ale wiem ze sporo osob sie wybiera wiec trzeba cos przygotowac...ja sie tam urodzinami nie doluje...kwitki od meza dostane i bedzie slodki przez caly dzien...urodziny zaczna mie dolowac jak po 70 bede pochodzic:-)
made a dzieki:-). a wiec Iwcia dobrze , zdrowa, wesola, rozgadana, wszedzie jej pelno i ciagle cos nowego mowi ... jedyny problem to nocik ja w tylek parzy i niechce na nim siadac ale narazie nic na sile...a co do tego moje ostatniego ataku to bylam u rodzinnego po skierowania i tak: neurolog za 3 miesiace. laryngolog za 1miesiac , krew i rtg kregoslupa( mozna zrobic odrazu ale czekam az blizej tych wizyt lekarskich bedzie bo do nich ma z tymi wynikami isc)
a ogolnie bole glowy wracaja ale slabsze i tablety ktore rodzinna przepisala pomagaja
mama dziekuje za przepisik:-* mam nadzije ze nie da sie go zknocic bo z moimi zdolnosciami to wiesz...:-)

reklama
Dobra wiadomość.
Ciocia odzyskała przytomność :-)

MAmita najlepszego skarbie !!;* wszystkiego czego czego pragniesz oby sie spełniło . !! a najbardziej to wiesz:-D;****:-)

Mamita 10000000000000 lat kochana :***

a u nas średnio, czekam na @, a po niej hsg i IUI. Jak Domi i Zuzia??

Made daj buziaka:-D

Oliwka tulam :*

Młoda śpisz?

Wiola jak Wasze staranka?

Pysia co tam się tak błyszczy na pazurach? Dajmont jakiś ?:-D

Kocurek ostatnio miałam już napisać: śliczny brzuś, pogłaskaj Małą Czarną :))

Serg łobuzie, gdzie byłaś ? :(

Ostatnia edycja:
mamitka - kurde...pomyślę nad przeprowadzką ;-)))) Czytałam ostatnio świetny artykuł, Kobieta rzuciła świetną posadkę, sprzedała niezłe mieszkanko i przeprowadziła się w cholerę od tego całego bałaganu wraz z rodziną. Wszyscy odradzali i się dziwili, a ona teraz wie, ze żyje, prowadzi coś w rodzaju pensjonatu. Zajęła się masażem i ma wszystko w nosie.

witaj sergee :-)
czesc rureczko... u mnie @ sie skonczyla w niedziele...znowu sie spoznila kilka dnia , ja glupia narobilam sobie nadzieji , test zrobilam i po oczach I krecha dostalam...i to by bylo na tyle...a na mysl o seksie to powoli odrzucac mnie zaczyna
mloda super wiadomosc...

Rurka mam ostatnio bardzo intensywny okres... A myślałam, że w ciąży sobie odpocznę :sorry: O naiwności moja :-p :laugh2: Pojawiam się na forum w sumie codziennie, ale rzadko odpisuję... Coś nie miałam weny... :-(

Wiolka mnie seks na tyle zbrzydł przy starankach, że do dzisiaj mnie trzyma to uczucie :baffled:

Wiola jak ja Ciebie doskonale rozumiem :( ja się w tym cyklu faszerowałam clo, i co? NIC, bo za małą dawkę mi dobrał i cykl w plecy. Łukasz też się nalatał po lekarzach, laboratoriach, aptekach, już mam powoli dość :/

Wiola- na bank dasz rade z ciastem:))

Sergi-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg piątkowe- juz nogami przebieram-"stawiam" na babeczkę

Młoda- dzięki:)

super,ze ciocia odzyskała przytomność:)

Rurka- a dzięki:))

dzieci dokazują,jak pada to sie nudzą;/ a jak nie pada to ganiają po ogrodzie i dokazują -ogólnie wszystko gra!:))

reklama
mama ma w domu i maliny i truskawki z czym bedzie lepsze?
serge ty juz masz polowe za soba...ale ten czas leci...ja gdyby udalo sie jak z Iwcia za pierwszy razem byla bym juz jakos w 28/29 tyg.... a jest dupa
rurka dasz rade ...tyle walki o maluszka nie moze pojsc na darmo...moj Lukasz(tez :-))powoli zaczyna sie zalamywac...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry