reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ja urodziłam o 4.33:))) pierwsza!:)))))

Made:) Lansiaro,wstawiłabyś fotkę:))))):zawstydzona/y:

reklama
Olivka - muszę się wstrzymać z fotką, bo pysia podpatrzy i zniknie na długo w poszukiwaniu takich sandałków :-))))))) A ja lubię żarty pysi i nie chcę żeby znikała :-)))))))))

Pysia to ja Ci w tajemnicy powiem,że z jakąś gazetką można kupić plastikowe sandałki-rzymianki:))) za ok 12zł,żółte,różowe i niebieskie:)
Biegnij a będziesz mogła rywalizować z Made:)))):-D

Bateria mi pada w lapie:(

Oliwka no to pierwsza tuliłaś Niunie:tak:

Pysia jak Ci wysle fotke to wstawisz??? zrobiłam sobie hybrydowy manicure w kolorze fuksji...różu...jak kto woli:))

Made -wstawiaj fotkę :tak::tak:

mamitka - ja też sobie kupiłam fuksję.....mmmm ślicznie wygląda, a w ogóle to wytłumacz mi na czym polega ten hybrydowy, bo brzmi dość kosmicznie :confused:

witam
mloda bardzo mi przykro...wszystko sie jakos ulozy
made, pysia wy lansiary
just to super ze jestes szczesliwa...masz racje duzo niespodzianek jeszcze Remik ci przysporzy ale chyba wlasnie na takie niespodzianki czekamy
mamus wszystkiego najlepszego, duzo milosci, radosci i spelnienia marzen a zwlaszcza tego jednego:-*

pysia to tylko i wylacznie zasluga deszcze, leje i nie mam jak do ogrodu isc...a cos robic trzeba wiec na BB padlo:-p
dziewczyny ktora ma przepis na jakies dobre i szybkie ciasto?
na niedziele potrzebuje
mama serniczek oczywiscie bedzie:-)

reklama
pysia - czasami muszę udawać, że czegoś nie wiem :-))))))))))) hahahaaaaaaaa

mamitka - no bardzo to pikne jest, takie widać, dopieszczone jak moje rzęsy ;-) Obrączka mi się bardzo podoba. Uwielbiam białe złoto :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry