reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamitka ja już godziny odliczam :laugh2: To tylko dwa dni, a wydaje się, jakby były wiecznością! :szok: A brzuchol jaki duży już :-) Przestaję się mieścić w ubrania... :zawstydzona/y:

Wiolka dzisiaj równo połówka :szok: Makaskra, jak to zleciało... A dopiero się Was pytałam, czy Wy tez widzicie tę drugą krechę na teście... :szok::zawstydzona/y:

reklama
sergee teraz to przegielas... 20 tydz a ty bys sie ciala w swoje ubrania miescic? o beszczelna Ty :-):-p
kocurku czesc... ale skad to zdziwienie?:-p

Wiola jak masz ztruskawy to zrób z nimi-pokrój na ćwiartki albo plasterki:)

Sergii- zleci do piatku a potem czekam na smska :))))

ide z dziećmi na rowery
d080.gif
bo mnie zamęczą

Kocurek- cześć ,pisz co u Ciebie ??
doczytam jak wrócę .

Ruch jak za dawnych czasów - ale niespodzianka :-):-)

mama NAJLEPSZEGO !!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

made ożżżż Ty.... a już chciałam dobić targu za paczkę kwaśnych robaków :-p:-D

sergi dopiero zaczynasz się niemieścić ????????? Ja już szafę wymieniałam ze cztery razy hahahaha :-D i końca nie widać. Mam obecnie 105cm w pasie :szok:

rureczka dziękuję :-) i buziaki, będziemy mocno z Czarną trzymać za kolejny lepszy cykl z CLO :tak:

Ostatnia edycja:
rureczka - jakiego chcesz całusa? :-D)))))))))))))) i gdzie? :zawstydzona/y:

Wiola - termin do neurologa dość odległy "/ Nie da się tego przyspieszyć? To jakaś masakra czekać i się męczyć przez trzy miesiące :baffled:
Do ciasta proponuję truskawki :)))) Dzieci nie przepadają za pesteczkami w malinach, a i z malinami jest kwaskowate :tak:

sergii - ściągaj majty!!! Będziemy bić po goliźnie :wściekła/y: jak tak można pół ciąży się nie odzywać, co?! A teraz buziaka i kciuki za badanie :*:-)

Kocurek :-p tak to jest jak się w pudłach przesiaduje :-D)))))))) a tu kawki już nie ma

mamitka - miłego pedałowania :-)))) I jeszcze raz STO LAT !!!!

Ostatnia edycja:
Made no przecież się odzywałam! :tak: Tylko ostatnie 2 tyg coś nie było weny... :dry:
Wiolka nie no, ciuchy jak ciuchy, najbardziej to mi spodni brakuje :-p
Mama no jasne, że smska napiszę :tak:

Faktycznie dzisiaj ruch jak na dworcu PKP w Stolycy ;-)

reklama
made wszystko da sie przyspieszyc tylko kwestia ceny... moge isc prywatnie ale niestety niestac mnie na to
sergee a ja ciazy specjalnie do Anglii do rodzicow jechalam zeby ubrania ciazowe sobie kupic bo taniej nic w Irlandii wychodzilo...i tak poj ciazy chodzilam w ubraniach z ASDY:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry