reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
serge czas to ja zawsze znajde...tylko tobie moze byc juz ciezko...
mama jak tak piszecie ze lepiej z truskawkami to z truskawkami zrobie:-)
a kotek nic dzis do mnie nie napisala i czuje sie nie kochana:-(

Zdjęcie z wiadomych przyczyn "bez głowy" ;-)

63652555.jpg

Wiolcia, no, umleczniły się już :szok: Póki co "skromne" 2 rozmiary w górę poszły (z czego zadowolona jestem, a G. chyba jeszcze bardziej... ;-) )

Sergii- piękności i jakie (.)(.) duże czyli ( . ) ( . ) ;)))

zazdroszczę brzusia ;)

Wiola-jak Kocurek wyjdzie z szoku to na pewno do Ciebie napisze:)
Kocurek a Ty masz jakies fotosy:)

ja wstawiłam (to znaczy Pysia mi wstawiła) pazurki bo brzuszka nie posiadam ciążowego..

nasza MŁODAM od wczoraj w szpitalu..narazie nic sie nie dzieje.miała miec cc bo dzidzia juz duża,ale ordynator każe czekac na rozwój sytuacji....
na 14.oo ma dyżur gin Młodam i może ona "coś wymyśli"
póki co Młodam ma nerwa...

Sergii a pazurki ze 3,4 może 5 stron wstecz ;))) Pysia wstawiała 2 fotki:)

reklama
mama ja tam brzuszek posiadam i to pokazny ale ciazowy to on nie jest:-p
kocurku a no chyba ze tak , zwracam honor;-)
sergee to niezle ci podskoczyly , ja mialam o 3 numery do gory juz jako matka karmiaca...ale pociesze cie ze jak przestalam karmic to spadly o rozmiar... czyli i tak sa wieksze niz przed ciaza
mloda&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki rozwuj sytuacji .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry