reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i mnie brutalnie odcięto :wściekła/y:
Teraz to ja już wypadłam z rytmu i mogę pleść trzy po trzy :eek:

Kocurek - no pysiaczek ma wszystko podobnie :-))))))))))) a Ty jesteś Jej przyjaciółką?

mamitka - sama widzisz...zasługujesz na Belkę :-D)))))) codziennie !!!!!

Wiola - ja Cię przytulę, Kocurka się nie proś bo jeszcze będzie chciała coś w zamian :-p a ja to zawsze bezinteresownie :-)))))))))))

reklama
Wiola - taaaaa, a w krzaczorach to kto wysiaduje? :-p

sergii - pięknie wyglądasz, nawet bez głowy :-D)))) O czyczkach nie będę pisała, żeby już nie robić przykrości Kocurkowi :-p)))))) ale.....FAAAAAJNE SE je masz :-))))

mama wstawiłam na str. 8142 co nieco :))) A pazurki to masz śliczniaste :)))))))))))) i bardzo mi się ta metoda hybrydowa podoba :tak: Zapytam za made - czy można takie na stopy zrobić???

wiola ja teraz przy córeńce w ciąży to cała jakaś pulchniejsza się zrobiłam, niż przy Kamilu - i tak sobie myślę z nadzieją, że może te babskie hormony sprawią, że i mi zostanie coś niecoś (.)(.) po karmieniu :sorry2:

Made -chcesz mnie belkami zarzucić ;))))))))

Wiola ja równiez posiadam brzuszek ,ale w sumie to taki niewielki-ostatnio było gorzej,ale wziełam się za siebie (praktycznie wyeliminowałam słodkie) i jest postęp-jem słodkosci sporadycznie ,no i w pracy więcej sie ruszam ;))))
choc obok salonu mamy pizzerie -ćwiczę silna wolę :)

Kocurku noooo piękności brzusio :) a za kim tak się ogladasz ???
chyba gdzieś wypoczywałas tak??

jak budowa wogóle??

no i Made juz pytała i odpowiedziałam-tak na stopach też można robić i trzyma się długooo bo na stopach pazurki wolniej rosną:tak:

net mi się rwie, jak którenś sąsiad dobrodziej się wreszcie zorientuje, że mu odciągam fale to gotów zahasłować :-p

ee mama sama sobie cyknęłam fotki.. żywej duszy niet :))))) Byłam w Sławie z synem i to był jedyny słoneczny dzień :-)
Budowa ładnie idzie, juz zamawiamy wyposażenie i najpóźniej za dwa tygodnie robimy podłogi i zabudowy - szafy, kuchnia itp.

Ostatnia edycja:
Na chwile Was nie można zostawić!! a zupina sama sie nie ugotuje :-D

Serg brzunio piękności :)))))

Made, Kocurek pokażcie swoje :-D

Wiola my się swoich też doczekamy:)

Powiem Wam, że ja to mam nadzieję, że mi w ciąży cycz spadnie, bo teraz mam DD/E ;(((( oczywiście Ł. jest wniebowzięty, patrzy łakomie z wyrazem twarzy "moje...moje":-D

reklama
made ale nie wypominaj no:-)
kocie nie wiem czy to prawda ale podobna co ciaza to czlowiek wiekszy sie robi... mi zostalo i w cyckach i w pupie i w brzuchu
mama silna wola ? a co to takiego? bo ja chyba nie posiadam...:-) a tak naprawde zmobilizowalam sie do jazdy na rowerze i tak w 3 tyg przejechalam z Iwcia 218 km ale kurcze jak tu jezdzic ja pada ciagle?
rurka a pewnie ze sie doczekamy... a co do czyczkow to... klekajcie narody:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry