reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej witajcie.
Musicie mi wybaczyć ale ominęłam kilka str. bo nie wyrobię czasowo, a jeszcze kilka wątków do poczytania

Made- tak,kochana dzis też pracuję-ostatni raz w tym tygodniu-pracuję od poniedziałku do srody:)

Rurka- witaj-kooope lat co?? :)
jak u Ciebie na froncie??

u nas w tym cyklu działań nie było i w związku z tym w poniedziałek przywitałam sie z @..dzis juz klasycznie końcówka @.
może w tym cyklu podziałamy..ale może..

to ja tak na wszelki wypadek trzymam kciuki no i wszystkiego najlepszego!!!

reklama
pysia byle bym tylko o zdrowych zmysłach z tego wyszła... bo po dzisiejszej fotce sergi to moje poczucie własnej niezaprzeczalnej wartości skruszało :-D:-D

pysia o nie... juz cie nie lubie o:-p
made no ja cie prosze 2 miesiace.... przeciez to tyle co nic....mi ewidentnie silnej woli brak...

pysia :-):-):-) Muszę niestety potwierdzić - wyglądasz rewelacyjnie :-D:-D:-D

ale co z mlodam... SIĘ ZACZĘĘĘĘĘĘŁO???? :szok:

Made- ja wiem ,że u Młodam ma być Ola tak???czy jakies zmiany??

Agapa- dzięki:):*

zmykam do pracy,ale zabieram Was ze sobą-ostatnie 2 h jestem sama bez fryzjerki to jak nie bedzie ruchu to popiszę z Wami:)

mamitka - no właśnie: Ola :-))))) tak jak u Kocurka :tak: Podglądnęłam kiedyś na sierpniówkach :zawstydzona/y: bo żeby się dowiedzieć co u której słychać, to trzeba latać na cudze wątki :wściekła/y: NO!

A ja się dowiedziałam jakoś parę dni temu, bo nie pisała, to sobie myślę...kurcze! może już urodziła? no i wzięłam tam polazłam, a tu młodam jak żywa :-D

reklama
Nadciągają czarne chmury :szok: mogę stracić łączność :(((((

pysia - Ty to taka jesteś Mata Hari :-))))))))) Z Tobą lepiej nie zadzierać :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry