reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja coś mam :eek: ale nie pokażę dla dobra LILOWEGO budżetu :-p napisze tylko, ze jest to pięęęęęęęęęęęęęękne i do pokoju Pomarańczki :sorry:

Ja już nie chcę NIC paczeć, bo mnie to wykończy :eek: Ufolek zaraz wyląduje w SWOIM łóżeczku i będzie ŁADNIE spał, bo ja ŻĄDAM obejrzeć film I ZROBIĆ CIASTECZKA :eek: Właśnie zasypia na rękach.....

Powiem Wam, ze wczoraj sobie włączyliśmy z Szanownym "Dom zły", ale byłam tak padnięta, ze po kwadransie odpłynęłam....obudziłam się, a mój Szanowny stoi i z takim przerażeniem patrzy, że....aż mnie zmroziło......Dzisiaj się pytam jak film? Powiedział krótko: Doskonały, ale żałuję, że go obejrzałem przed snem.

HEHE no mój Szanowny też twierdzi, że dobry, ale on Piły oglądał bezproblemowo :baffled:

Ola odłożona, i już słyszę, że kwęka, ciekawe ile mi da czasu na ciasteczka, film może już na moich rękach oglądać :-p Byle nie beczała :sorry: O taka brudna śpi...
Zobacz załącznik 480619

Eee już nie śpi, już piszczy :eek: Matko co za dziecko..............................

Made co to za film? Ten dom?? I POKAZUJ KONIECZNIE, bo nie zasnę!

Kocurku za darmo powiadasz??????? :szok::szok::szok:

Corazon oko w oko uuuuuuuuuuuuuu...........To nie pomogę :-p:-p:-p Chyba, że SEKS VIDEO CZAT?

Emyly mam pieluszki! Ale jakieś takie małe mi się wydają...Mało szerokie i mam wrażenie, że poleci po nóżkach....zobaczymy....Mogłam jedną kupić z tych pierwszych co pokazywałaś. Ten materiał na wierzchu masz mięciutki czy taki sztuczny? Grube są? Ciekawa jestem teraz wszystkiego, bo zaczynam pieluchowanie wielorazowe!

5 MINUT wystarczyło, żeby zebrać siły na kolejną porcję wrzasku i obracania mi się na rękach i rzucania po mnie tysiąc razy... Rano mi wargę rozcięła głową, wyglądam jak maltretowana :eek: ŻADNYCH DZIECI NIGDY WIĘCEJ, niechaj mnie pierwej pierun czaśnie :baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry