reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kazia no właśnie próbowałam po znajomości - i okazało się, że wszyscy moi znajomi, co nie mieli znajomości, dostali się, ja NIE :-p:-p:-p:-p Już teraz to mam z tego niezły ubaw, ale co tu dziewczyny się mych płaczów nasłuchały to się nasłuchały.....

Made oby nie! ;-)

Ja też będę później, za chwilę uczennica będzie.

hehehehehehe normalnie moje alter ego dołączyło :-p

KAZI mój Ufol od noworodka w Wielką Większość Dni zaliczał ze dwie drzemki po 15 minut, a ludziska tylko przyłaziły i prawiły, że dziecko 20h na dobę winno spać :eek: I mnie tak do żywego wkurzali, mówię Ci!

Widzi mi się, że MiniRurka chce dołączyć do grona Dręczących Niespaniem Dziennym :baffled:

LILUŚ biegusiem do USC i zmieniajcie na Alonso, albo lepiej Adada, Amorek yyyy coś lepszego wymyślicie :-p Ewentualnie mogę pożyczyć Wam drugi człon mego zacnego nazwiska :-D

Melduję, że udało mi się zrobić i skonsumować z synem obiad :cool2:

Ostatnia edycja:
Andrucik? Andruciak? Alelaska? Alefacet? Nie wiem, które najlepsze :eek::eek::eek:

Made uczę córkę koleżanki angielskiego :-) Wiem, że mogłabym się wiele od PROFESOR BLACK CAT nauczyć - ale uczenie dzieci dobrze mi idzie od lat ponad dziesięciu :-p Chwalipiętam :-p:-p:-p

Przyszła - papa!

Jestem i ja po obiedzie tzn moje dziecko zjadło moj obiadek w piekarniku :) teraz kawka wiec zapraszam bo ja kawoszka piewszej klasy :) nie mam nic słodkiego bom na diecie :) ale kawy to nie odmówie ;)i stawiam wszytskim:rolleyes::rolleyes:. widze ze tu panie od angielskiego sa :) ja w sobote mam egzamin cholercia i len siedzi bo powinnam sie przysiasc powtorzyc itp :)
Kocie u mnie tez były ciocia dobra rada bo kazda mi mówiła ze jej dziecko to spało po 3 godz itp ze z moim to cos nie tak jest ja sie trzymam tezy ze kazde dziecko jest inne i nie ma co porównywac .
Lil dziwna sprawa z tym przedszkolem jak po znajomosci nie idzie to juz sama nie wiem liczyc tylko na szczescie ?Co wy na dziewczyny :)
314855_4247732637472_1442291798_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry