reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made, mój na razie rozgląda się za pojazdami na sygnale:-p motorami, traktorami, koparkami i tirami:-D a do zabawy wszystko może Mu za autko posłużyć, ostatnio nawet nocnik!:-D
tak, z tym mam dobrze, ze widać ewidentnie co Go interesuje:tak:
pisząc teraz z Tobą uświadomiłam sobie, ze jak na razie chyba najbardziej drzewa:tak: i to od maciupkiego:sorry2:
jak był mały i płakał tylko byliśmy pod drzewem cisza...
teraz jak idziemy na hustawki gdzie są drzewa jak tylko zaczną liście szeleścić, to od razu paluszek na drzewko:tak: a często jak wstaje i wiało bądź wieje to wygląda z łóżeczka na drzewka:tak: ooo i chyba już jeden motyw mam do pokoiku:tak:
zaraz Ci pokaże jak wygląda na drzewka:laugh2:

co do umeblowania, to z tym nie będę miała dużego problemu, bo będzie tylko stolik, krzesełka, komoda, łóżeczko:sorry2::tak:

proszę bardzo, pasjonat zieleni:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko, misie też fajna sprawa i pasowałyby do łóżeczka:-p ale zobaczę czym mały się będzie interesował :)) teraz oglądałam artystyczne malowanie ścian!!! Boziu, jakich pięknych ściaN się naoglądałam!!!

no nic uciekam, kurczaczek wstał:tak:

ewcia - jaki cudowny MAŁY MIŁOŚNIK PRZYRODY :-D Niesamowita jest ta Jego fascynacja drzewami :tak: Może rośnie Ci jakiś botanik...? ;)))

rureczka :-p co porabiacie? U Was też tak niemożliwie gorąco?

Made mega :szok: Ł. gra, Zuz śpi a ja leżę w majtach i koszulce i się chłodzę :-) na dwor nie pojdziemy bo mega skwar:crazy: a Twoje piękne dzieci jak znoszą tą pogodę??

Kochana, my w ogóle nie wychodzimy, siedzimy w domu i się chłodzimy....wiatrak chodzi non stop i jest nawet znośnie.
Muszę się pochwalić, bo wzięłam i poprasowałam stertę ubrań dzieciowych :-p

O jaa:-) brawo brawo brawo:-) ja tam prasuje tak jak Monia, tyle co muszę:-D:-D Poszły dzisiaj 4 pralki, cały balkon w praniu, cała łazienka, życia by mi nie starczyło, żeby to poprasować:szok:
a Kuotki gdzie??

reklama
hehe :-))))) ja tylko całe życie jak córka młynarza wyglądam :eek: ale Królewna Śnieżka też była taka blada :rofl2: z twarzy :-p:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry