reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i którom brać, wysokom do nieba? Nie bedzie za wysoka? :cool: Musi się Ufolek ze wszystkimi rzeczami zmieścić :-p

Dzięki, też myślę, że 100 to max, żeby nie było zbyt nieproporcjonalnie :tak: Wzięłabym niską podwójną, ale mam tylko 100cm szerokości do zagospodarowania :/

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaaaaaaa muszę to GDZIEŚ mieć! Choćby w garażu! :-p NAKLEJKA NAKLEJKI na ścianę ścienne KOT KOTY KOTKI (2458564584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

POCZKU daruj sobie dalszą edukację, ja Cię proszę :sorry: Co będzie, to będzie, a może nawet nie najgorzej będzie ;-):-p

Musisz je mec! Sa czaderskie!
Ja nie chcialam sie az tak edukowac, nie spodziewalam sie :(

Dziewczyny - komoda wysoka na 123cm i pięć poziomów szuflad, czy max 100cm i cztery ? Zaznaczam, że nad nią najprawdopodobniej zawisną UFOKI :-) MALM Komoda, 4 szuflady - biały - IKEA

100 i cztery :)

Kuocie a doszukalas sie w koncu zdjec mieszkania? Bo bylam wlasnie na naszym drugim forum. Sie zastanawialam czy wstawic linka jeszcze raz czy nie.

A dla lili zrbie urzadzone zdjecia w sierpniu jak juz kanapy dojada (w zyciu bym nie pomyslala, ze trzeba miesiac czekac na kanape z ikei)

POCZKU Dziękuję :-) Niniejszym link z informacją został przesłany do Szanownego, celem zabezpieczenia środków:-p

Jak się czujesz?

Oooo jakbyś mogła raz jeszcze! Bo ja chyba cierpię na jakąś pomroczność...

reklama
No i ciagle mi sie cos przypomina. Niech jakis zyczliwy mod polaczy te moje posty w jeden i nie ochrzania, bo na kobiety w ciazy hukac nie wolno!

made
bedzie dobrze! Nie strachaj sie :) domownicy sobie poradza i na pewno bardziej Cie beda doceniac jak wrocisz :) trzymam kciuki! No i informuj na biezaco smsowo co tam sie u Ciebie dzieje. Buziam!

kocurku
Zaraz wrzuce!
a czuje sie jak sapiaca pokraka :) hormony zaczynaja mnie wykanczac... Powodow do zlosci i placzu jest taka ilosc, ze filozofom sie nie snilo! Nie lubie siebie takiej ale chyba nie mam wyjscia jak sie z tym pogodzic i modlic sie, zeby m sie tez pogodzil... :)
A jak ufolka slodka? Spi?

Paula! Jakie sliczne zdjecia! Kolorowe i usmiechniete! Ile tam prezentow widze! Portret rodzinny super! Uwielbiam takie pozytywne zdjecia!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry