reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
udało się, w końcu zdjęcia z roczku wlazły;)))Maja dopiero zasnęła. nie mam pojęcia co się z moim dzieckiem dzieje ostatnio....

jutro mnie nie będzie na forum bo mamy wyjazd- trzymajcie koleżanki kciuki byśmy w końcu jakieś mieszkanie na sierpień upolowali

reklama
poczku, KUOTKU, rureczko :*:*:* dziękuję :zawstydzona/y:

Paula - PRZEPIĘKNE z Was LUDZIE :)))))

Uciekam już Kochane, będę pisać erotyczne esemesy do KOUTKA :-p:-):-) może się z Wami tym i owym podzieli :rofl2:

No wreszcie jestem. Dobry wieczór :happy:
Jak Wy to robicie kochane, że macie dzieci i dajecie radę tyle pisać.. :-) Dochodzę do wniosku, że moja robota, to zaczyna wciągać cały mój wolny czas, jak dziura jakaś czarna...
Na chwilkę jeszcze muszę się oddalić, włosy wysuszę... i może uda mi się wrócić jeszcze dzisiaj...

MADE spokojności duuuużo...! :*
I czekam tych wiadomości hehe :p

PAULA CUDOWNE zdjęcia!!! Jak zawsze zresztą :-) Jesteście piękni! I w dodatku nie tylko na łobrazku ;-)

POCZKU bidaku... :sorry: Jakoś tam się doturlasz w końcu :sorry: Współczuję ogromnie, siódmy miesiąc wspominam chyba najgorzej, bo taki był uciska na żebra i tyle pobudek przez to i kompletna niemożność znalezienia sobie jakiejkolwiek w miarę wygodnej pozycji ani w dzień, ani w nocy :dry: No jedna udręka! Także mając w pamięci jeszcze całkiem świeżo, bardzo współczuję...

dziękuje, dziękuje;)))

mykam spaciu, się zeźliłam bo ludzie umieszczają ogłoszenia o wynajmie a nie aktualizują, okazało się że zamiast 9, 2 są tylko aktualnie...porażka

kolorowych,papa

No pogodarzeczywiscie piekna!! :)

Kocurku a czy ja mam rozumiec, ze skoro siodmy tak zle wspominasz to w osmym bylo juz lepiej?

POCZKU nie wiem dlaczego, ale tak :-) Albo się człowiek przyzwyczaja, albo się w środku wszystko reorganizuje i stara logiczniej upchnąć, albo brzuch mi już po prostu z tego wszystkiego opadł :sorry::-p Do końca siódmego było mi najgorzej i najniewygodniej :tak:

reklama
Ja mam chyba omamy ze zmęczenia..... :confused::eek::eek:

Muszę sobie wszystko jeszcze raz jutro dokładnie obejrzeć i przeczytać, wybaczcie, że nic więcej nie napiszę, ale mnie zatkało...:eek::szok::szok:

:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry