reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rureczka, przekaż proszę Wioli uściski dla nich... W takich właśnie chwilach żałuję, że my tak porozrzucane jesteśmy po kraju, po świecie.... :-(

Pok, ja się oferuję do wspólnego przyjęcia dawki kofeiny, tylko ja w postaci coca coli...:happy:

reklama
Partio Ty nie lataj tylko odpoczywaj i na siebie uwazaj. jak nie chcesz dla siebie to zrob to dla mnie, bo sie coli opilam i juz mi wystarczajaco cisnienie wzroslo!

Ostatnia edycja:
Pok, to przybij piątkę! Ja też na podniesienie ciśnienia stosuję colę, po kawie źle się czuję...

ajas :) mi colka ostatnio nie wystarcza i oprocz tego mam krople na podwyzszanie cisnienia. normalnie biore malutko ale jak mam wyjsc sama z domu i jechac autem (jak dzis), to biore pelna dawke.

no nie wiem.. jechac dzis czy siedziec w domu... jechac czy nie jechac... kurcze.

strasznie mi zal Wioli i Franusia. No ile mozna na jednego maluszka zrzucac ciezarow!? Slow mi brakuje, nie wiem jak Wioli pomoc mozna.

a ja sie tak cieszylam, ze zadnych skurczow nie mam, ani w nogach, ani w brzuchu za bardzo (jakies tam czasem bezbolesne napinanie sie brzucha jest ale pewnie w wiekszosci nawet tego nie zauwazam). a dzis obudzil mnie taki skurcz lydki, ze musialam sobie krzyknac. no cos strasznego!
i chyba jednak bez kropelek nie dam rady funkcjonowac, bo juz czuje, ze glowa ciąży coraz bardziej.
A Zosia sie w najlepsze wypina i nic sobie z tego wszystkiego nie robi :)

reklama
Witam:-)

Corazon, a czemu dzien bleee:sorry2: czemu masz to na siebie uważać:-p wiem, wiem ciekawska jestem:-D:-p ale czasami udaje mi się wyczytać między słowami i tu coś wyczytałam, czyżbyś była w ciąży?:sorry2::-p;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry