- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

rruurrkkaa
Mama Misiatków
Za kawę senkju ale arbuza mogę dać :-)
Przekazałam Wioli że jesteśmy z nią. Smutno jej teraz i nie ma głowy do pisania.

Przekazałam Wioli że jesteśmy z nią. Smutno jej teraz i nie ma głowy do pisania.
ajas  mi colka ostatnio nie wystarcza i oprocz tego mam krople na podwyzszanie cisnienia. normalnie biore malutko ale jak mam wyjsc sama z domu i jechac autem (jak dzis), to biore pelna dawke.
 mi colka ostatnio nie wystarcza i oprocz tego mam krople na podwyzszanie cisnienia. normalnie biore malutko ale jak mam wyjsc sama z domu i jechac autem (jak dzis), to biore pelna dawke.
no nie wiem.. jechac dzis czy siedziec w domu... jechac czy nie jechac... kurcze.
strasznie mi zal Wioli i Franusia. No ile mozna na jednego maluszka zrzucac ciezarow!? Slow mi brakuje, nie wiem jak Wioli pomoc mozna.

no nie wiem.. jechac dzis czy siedziec w domu... jechac czy nie jechac... kurcze.
strasznie mi zal Wioli i Franusia. No ile mozna na jednego maluszka zrzucac ciezarow!? Slow mi brakuje, nie wiem jak Wioli pomoc mozna.
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Szkoda ze to tak daleko  (
(

a ja sie tak cieszylam, ze zadnych skurczow nie mam, ani w nogach, ani w brzuchu za bardzo (jakies tam czasem bezbolesne napinanie sie brzucha jest ale pewnie w wiekszosci nawet tego nie zauwazam). a dzis obudzil mnie taki skurcz lydki, ze musialam sobie krzyknac. no cos strasznego! 
i chyba jednak bez kropelek nie dam rady funkcjonowac, bo juz czuje, ze glowa ciąży coraz bardziej.
A Zosia sie w najlepsze wypina i nic sobie z tego wszystkiego nie robi

i chyba jednak bez kropelek nie dam rady funkcjonowac, bo juz czuje, ze glowa ciąży coraz bardziej.
A Zosia sie w najlepsze wypina i nic sobie z tego wszystkiego nie robi
rruurrkkaa
Mama Misiatków
a co tu sie przejmowac, w brzuszku najlepiej:-)

reklama

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.

Podziel się:

czemu masz to na siebie uważać
 czemu masz to na siebie uważać wiem, wiem ciekawska jestem
 wiem, wiem ciekawska jestem