reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LILUŚ :sorry2::sorry2::sorry2: Trzymaj się!

CORA dobrej nocy! :-p ! :-p ! :-p !

RURECKA Minirureczka będzie mamusię bardziej kochać co najwyżej, bo wolała córeczkę przytulać, niż pajdę chleba i kompa :-) Nie ma tego złego... ;-)

MADE Moja Jedyna...! To ja Ci dziś nie chciała zawracać mądrej głowy i cierpliwie czekam na wieści, a tam u Ciebie macanko już tyle godzin trwa... :confused::errr: hahahahaha :-D CZYM się dzielnie!!! ***

WIOLU strasznie strasznie współczuję wszystkich przejść..... :-( BUZIAK!

MARCEPANKU na ten tychmiast odpukaj! :-D:-p:-D:szok::sorry2:;-):-):-D Ja mam czas jeszcze do 40, za trzy lata moooże, żeby przed cztery zero urodzić :-p

KUOTEK - no babol da poczytać, ale popisać już nie-e :eek: Macanka nie było :baffled: nawet na mnie nie spojrzał :szok: z tego żalu sobie fryz zrobiłam TAM :zawstydzona/y: może jutro rano, co? :-p:-):-):-)
A RURECKA źle napisała :-p ja mam na sali RYCZĄCE SIEDEMDZIESIĄTKI!!! Ale ja KOCHAM takie babcie :-D jedna ma 77, ale jakie łona opowiada zbereźne dowcipy, to jejku, aż nieprzyzwoicie to powtarzać :zawstydzona/y: Poza tym nic się nie działo, nic mi nie robili, tylko pytań mnóstwo zadawali....pytali o nałogi....ale się nie przyznałam :zawstydzona/y: Może jutro im powiem :-D:-D:-D)))))

MARCEPANKU dziękuję hehe :-)
Mała Czarna UfOla jest nieziemska pod względem dawania w kość :sorry2: w dzień, bo w nocy przeważnie śpi (!!!!) ale za to jest takim ciekawym dzieckiem, ma tysiące pomysłów i mogłabym patrzeć na nią całymi godzinami, jak niezmordowanie działa moja aktywistka, tylko potrzebna mi służąca, kucharka i sprzątaczka :-p

MADE hahaaaaaa :rofl2: a mnie cały dzień te siedemnastolatki po głowie chodziły.... :eek: A jakom sobie fryzurkem zrobiłaś? :-p

cora hehe :-p:-):-):-) Ty się ciesz, że tych dowcipów nie opowiadam :))))))))))))))) a jedna opisywała jak leżała jakiś czas temu, bo to weteranka jest :-) i jedna babka miała taką fobię, że cokolwiek zrobiła, najpierw mlasnęła, a później zagwizdała i ta babcia to zademonstrowała......no koniec świata!!! Jutro muszą mi założyć cewnik, bo babcie mnie wykończą :-D

KUOTEK - zrobić zdjęcie? hahahahhahahahaaaaaaa Poczekam na lepsze światło :-D))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry