reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja wiem, że MADE bardzo cukier sobie ukochała i wybaczam :-p ale MADE kiedyś PRZESŁODZI!!!! :-D:-D:-D

Niom... ja też bym brała babcie z jajem, a nie zblazowane siedemnastki :rofl2:

reklama
KUOTEK - Victoria u mnie posiedziała ze dwie godzinki, oczywiście się wylansowała jak ta LALA :cool: i jeszcze mi zjadła kolację :szok:
A maluchy podobno dobrze :)) tylko ja cholernie za nimi....no wiesz......TĘSKNIĘ :sorry2: Ale muszę wyczymać, obiecali, zę mnie w piątek zoperują i w poniedziałek wyjdę :)) Strasznie zabiegi spadają, bo to Szpital Wojewódzki, i wszystkich połamańców tu przywożą, no i wtedy planowe są przesuwane.....kobitki tu niektóre po czy tygodnie już leżą i w dalszym ciągu nie wiedzą kiedy będą operowane :/ Mam nadzieję, zę ta moja mama się wykaże :))

I tych zartow nam troche sprzedaj... Na zastrzeznym moze, zeby tak publicznie uszy (tfu! Oczy!) nie wiedly!
A o ktorej cie jutro serwisuja? czy to w piatek dopiero a na razie masz sie tylko z babciami zaprzyjazniac? :)

A dziekuje kocurku dobrze :) glowie sie nad materacem do lozeczka i glupieje zupelnie. Gryka, pianka, kokos, lateks, sprezyny, bawelna eko, sreko? A najlepsze, ze sie naczytalam po polsku, wchodze na strony sklepow tutejszych i jest tylko bambus, lateks i jakas pianka bawelniana czy cus. Zadnych kurka gruk i kokosow. No i tak siedze zglupiala i zakrecona.
i ja nie wiem czy to normalne ale mnie juz to wszystko meczy. Cale to wybieranie wanienek, materacy, wkladek laktacyjnych i kij wie czego jeszcze. Nudzi mnie to juz.... 30 lat temu musialo byc latwiej bez tego duzego wyboru i antyalergicznej manii..

MADE będę trzymać &&&&&&& za wolny stół na piątek i sprawne ręce DeVito :-p żebyś w poniedziałek była do odbioru jak nowa :tak: A będziesz na własnym chodzie? Tak od razu? :sorry2:

Ostatnia edycja:
POK kupuj tylko to, co niezbędne ;-) i rozsądne :-p A najlepiej za jednym zamachem u jednego sprzedawcy, żeby ograniczyć kłopot z nadmiarem możliwości :-D

POK kupuj tylko to, co niezbędne ;-) i rozsądne :-p A najlepiej za jednym zamachem u jednego sprzedawcy, żeby ograniczyć kłopot z nadmiarem możliwości :-D

Tak sie staram, dlatego laktatorow i innych cudow nie kupuje. Monitor oddechu dostalismy od tesciow, wiec luz blus :)
ale kurka matac konieczny jest. Wybor duzy. I jak to zrobic?

Made.. A ja tak z glupiej naiwnosci niedoswiadczonej przez polska sluzbe zdrowia osoby zapytam.. Jak w piatek na stol to po kij juz odwczoraj lezec? Albo te babcie co 3 tygodnie leza? Zeby wykazac sie liczba pacjentow i kase od nfzu brac?
No bo przeciez moglabys przyjsc w piatek rano i juz.. Czy ja cos zle kombinuje?

Cześć
Przepraszam, że tak uciekłam wczoraj:sorry:
Była u nas burza, Waszych postów nie widziałam, komputer mi się zawieszał, zaczęłam się denerwować i poszłam się położyć. Trochę mi się w głowie kręciło i szybko poszłam spać:confused2:

Wizyta fajna. Męża mina bezcenna:cool2: Dziecko zdrowe, choć miedniczki nerkowe miała powiększone. Lekarz mówi, że może trafił na moment przed wysikaniem, bo pęcherz też miała pełny. Dziecko bardzo ruchliwe:laugh2: co się lekarz ustawił na nią z parametrami, to ona fik i już w innej pozycji:-D mówił,że widział ruchliwe dzieci ale nie aż tak:cool2:
Jeżeli nic nam się nie odmieni to będzie to Basia:happy:
Idę śniadanie sobie zrobić.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry