reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

reklama
Witaj Kerna, trzymam kciuki żeby ciąża nie sprawiała już więcej problemów no i żebyście dotrwali w dwupaku przynajmniej do sierpnia:-).
Ja też się zastanawiam jak to będzie ze spacerami, planujemy z mężem dokupić dostawke do wózka żeby mała mogła sobie na niej stać, widziałam że niektóre dziewczyny sobie ją chwalą:-). Jak już ją wypróbujemy to napisze czy dobrze się u nas sprawuje i czy mała chce na niej wogóle jeździć:-D.

Witam się po przerwie!

Widzę że sporo dwumam przybyło :-)

Ja już podwójnie z dwuletnią różnicą :-) Póki co jest miodowo :tak:

Sorki że tak późno do Was zajrzałam ale cięzko mi się było zebrać po przerwie...

Urodziłam 12.03 i od 14tego jesteśmy w domu. Malutka jest cudna drobinka! Bardzo ładnie śpi i je. Chłopcy zakochani w siostrzyczce do tego stopnia, że spać jej nie daja bo by głaskali i całowali i przytulali i spiewali. Czytaja jej książeczki, dopieszczają, przybiegają jak tylko jęknie że się juz obudziła i żeby koniecznie ją wziąć...
Sielanka po prostu :-)

hej dziewczyny

wlasnie trafilam na ten watek :)
ja tez mam dzieci z 2 letnia roznica wieku, co do dnia 2-letnia bo obydwoje urodzili sie 25.02 - Bartosz w 2008 a Magdalena 2010.
,

świetnie! zazdroszcze podwójnych imprez urodzinowych!
ja mam synka z października, córkę tez "cyrklowaliśmy" na październik, ale wyszedł wrzesień ;-)

Witam dziewczyny! Mam nadzieje,że i mnie przyjmiecie do swojego grona:tak: Ja póki co początek, termin na 17 września ale mam nadziję że chociaż w sierpniu się urodzi:baffled:
ja mam córeczke z 17 września - i bardzo polecam tą datę :-D jest kochana i spokojniutka!
trzymam kciuki za spokojną ciąze, ja miałam obie pokomplikowane, wiec znam ten ból...
z tym ze u mnie mimo odstawienia tabsów na podtrzymanie młody sie urodził w 40 tygodniu, młoda w 42 tyg... :baffled:

ASIA KC - gratulacje ogromne!
i podziwiam Cię!!!
mi sie kiedys marzyła trójeczka, ale teraz wiem, ze to nei dla mnie ... chyba bym oszalała... :dry:

Asiu, ogromne gratulacje... fajnie, że pomiędzy rodzeństwem taka różnica wieku i się świetnie dogadują, a co najważniejsze pomagają:tak: widać, że bracia mają zajęcie:tak: oby tak dalej:-)

Renifer, mnie też się marzyła 3 dzieciaczków, ale chyba zakończę na 2... chociaż jak u Ciebie parka to już wszystko masz:-D;-)

hmmm ja się szykuję na 3 :D nie zniechęciłam się jak na razie. Trzecie też bym chciala z 2 letnią roznicą.

A co do urodzin to u mnie jest róznica 5 dni ale i tak będę robila jednego dnia imprezę z 2 tortami :D

reklama
witam
Asia- gratulacje!! Buziole dla całej 3- ki niech rosna zdrowo!!

Renifer- moj maz i tata sa tez z 17 wrzesnia :-)

A u nas pomału leci. Jakos sobie same dajemy rade opracowałam system z kapaniem karmieniem itp. Nati zauroczona nadal ale cos zaczeła mocno marudzic nie wiem wiosenne przesilenie?? czy poprostu robi sie zazdrosna i tak sie zachowuje?? Zosia grzeczniutka.
miłego dnia

Do góry