Fi fi
może i moja posty nie są miłe , ale przecztaj całośc co Ewela pisze .........
co post to zmana frontu...................
Najpierw Michałek beeeeeeeeee , teraz cacy???
o co chodzi???? 
przedstawiła swoich rodziców jako majetnych , wiec jak to  jest??
rozumiem, kiedy nie ma kasy ..............Fi Fi ja też płaciłam sama za studia , bo moich nie było starć .................... na studia itp...................
Dziewczyna ma dobrze ......................
A ze do tego ma faceta , który nic dobrego nie rokuje i pyta nas o rade , wiec ja ode mnie dostaje.............. chyba mam prawo do własnej opinii??
przypomina mi sie historia z przed 14tu laty , kiedy to ja byłam tak bardzo zakochana w...................alkoholiku ( FiFi dałabym sobie za niego 2 rece obciąc -on alkoholik?? nie nie mozliwe ) i tkwiłam w tym chorym związku 5 długich lat............
od momentu az  oczy mi sie otworzyły! a wszyscy w okół mowili zostaw go..................
zrozumiałam to dopiero jak narobił mi wstydu na rodzinnej imprezie !!!
moja mama powtarzała " z tej maki chleba nie bedzie" i miała racje
zostawiłam go i wiesz co????
teraz chleje co dzień ...............leje swoją zone i nie patrzy na to ze ona jest w ciązy z 4 dzieckiem............... bida az piszczy.................policja to tam gośc stały

jak myslisz czy mam prawo dawac jej rady????? a ze sa agresywne???? fakt , ale mnie trzepie , jak widzie Jej tłumaczenia ........ to moja wina , ze on pije,bo sie go czepiam?!? FI Fi a ty byś chciała zapijaczonego faceta obok siebie????? nie sadzę!!

pisze to co mnie zycie nauczyło...........
nie chce jej dawac rad takich jak oczekuje.............tutaj któraś z nas próbowała ( terapia ipt ) to poczytaj co jej Ewela odpisała........................
a ijeszcze jedno zdanie do Ewelii
Ewela zostaw go.......... życie z nim nie bedzie rózowe!!
pozdrawiam wszystkie ...................................