reklama

Rosnące brzuszki

mamma świetnie wyglądasz:tak:brzusio duzy i wydaje się ze chyba ci dosc ciężko z nim... ale mimo to żal bedzię i dobrze ze choć zdjecia zostaną;-)ja już mam osobny folder w kompie z samymi brzuszkami moimi hehhe

reklama
Mamma - właśnie pokazałam Twoją fotkę mężulowi, na co on " o ja pierdykam .... ( tzn. szok na widok jego wielkości, a po chwili) ale chuda!?!?" :-D:laugh2::-D:laugh2:

Mamma, ale masz fajny brzuszek :tak: Tez chcialabym zeby mi w brzuszek cala waga poszla a mi to sie wszedzie porozlewalo a ostatnio nawet twarz spuchnieta i podbrodek sie zrobil :baffled: Sprobuje sie i ja wkleic (mieszanka 27 tydzien do 34ty tydz) i mam nadzieje ze wyjdzie. Jak bedzie za duzy rozmiar to z gory przepraszam - staralam sie wszystko zmniejszyc i to na rozne sposoby wiec nie wiem z jakim rezultatem...:eek:

download

Chyba 29 tydzien, po powrocie z kancelarii i porzadkach przeprowadzkowych wiec wygladam jakby mnie czolg przejechal :-D:sorry:

download

download

Sobota, 9 Feb
download
"Resting hippo" - ten sam dzien co powyzej tylko w wydaniu 'rozlanym' w parku
download

Jeszcze w moim gabineciku w wydaniu garniturowym w ta srode. Koszulka jak widac juz w szwach peka:sorry: Chyba z podjadaniem trzeba bedzie przystopowac :zawstydzona/y:

No dobra, ide brzuszysko rozgogolic albo cosik obcislego zalorzyc i poprosze Roda zeby zdjecie zrobil bo juz wrocil. ostrzegam ze jestem w pizamce bo to moj pierwszy dzien urlopu i leniu****e! :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry