reklama

Rosnące brzuszki

zmienila na twarzy??? nic nie widze.Chyba bede musiala cofnac sie w czasie i ogladnac starsze fotki :tak:

MROWA taka bluzeczka by mi sie przydala w przyszla sobote.Idziemy na impreze firmowa :-)

reklama
tez bede sie musiala "wkleic" Dostalam od kolezanki spodnie ktore nosila w ciazy.Myslalam kiedy ja je zaloze !!! chyba na porodowke.Wczoraj wyciaglam je z szafy.........i sa kurde zamale :zawstydzona/y:

MROWA ja z Kraka,ale bede tam dopiero w grudniu,to juz za poznooooo Ale moze bym sylwka w niej obskoczyla hihi.Szefowa ma fajna bluzeczke,mysle noooo taka to na imprezke w sam raz.Marszczona dolem na gumeczce.Przymiezylam i ............wygladalam jak paczek w serwetce.To dla szczuplych bab,nie dla takich jak my ;-):zawstydzona/y:

Szefowa ma fajna bluzeczke,mysle noooo taka to na imprezke w sam raz.Marszczona dolem na gumeczce.Przymiezylam i ............wygladalam jak paczek w serwetce.To dla szczuplych bab,nie dla takich jak my ;-):zawstydzona/y:

He, he Kindzia dobra jestes:-)

No i kurcze ile tu fajnych brzuszkow sie pokazalo:-) Bardzo ladnie i kraglo rosna!

Mrowa a Ty faktycznie wygladasz bardzo ladnie na twarzy - musze powiedziec, ze ciaza bardzo Ci sluzy! Wygladasz wiec tak typowo na chlopca jakby powiedziala moja kolezanka (takim przynajmniej komplementem obdarzyla mnie ostatnio):-)

o! a mnie jak chodizłam z Oliwią powiedzieli że dziewczynka bedzie bo sie zmieniłam na twarzy bardzo.... to jak to w koncu jest - zmienia sie na chłopaka czy na dziewczynkę:confused:

Niekat ponoc jak zmiana jest pozytywna - to na chlopca a jak nie - to na dziewczynke (jak to mowia 'dziewczynka zabiera mamie urode) - tak wieszcza ludowe madrosci w tym wzgledzie;-):-)

reklama
mrowa pięknie wyglądasz :-)
darinia pięknie już się zaokrągla
A ja proponuję żeby zacząć wklejać 20 tyg brzuszki. To taki szczególny okres połowa już za nami.
mrowa Ty musisz zacząć
U mnie jutro zaczyna się 20 tydz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry