reklama

Rosnące brzuszki

reklama
Chciałabym się już pochwalić ale na razie brzuszek płaski jak deska - może dlatego że za bardzo umięśniony był?

Mój też sporo czasu był płaski, a teraz zaczyna się zaokrąglać, co oczywiście tylko potwierdza mój stan;-)a z czego mój mąż jest ekstra zadowolony.:-) Ja też nie wiem jeszcze jak wkleić zdjęcia, może mi któraś pomoże?

Ja sie wstydze narazie pokazac brzucho bo duzo tluszczyku widac...ale mimo to uwiezcie na slowo nabral juz ciazowych ksztaltow i to wszystko daje efekt na znacznie pozniej niz 11 tydzien:) Pewna znajoma zapytala czy przypadkiem nie spodziewam sie blizniakow bo brzucho taki pokaazny w 3 miesiacu ? :-D

Mnie co druga wtajemniczona osoba zagaduje o blixnięta....hmmm brzuszek mam wiekszy niz w poprzedniej ciaży jak na 9 tydzień ale... zobaczymy na poczatku wrzesnia - moze tym razem zrobi mi gino USG no i wtedy to juz chyba bęzie wiadomo ile ich sie tam porobiło tych dzieciów:)mąż,mama,siostra i wiele innych osób twierdza ze typowo blizniaki - ja bym wolała sie wstrzymać z wyrokiem.... choc genetycznie obiązenie jest z obu stron;)

oj mój brzuch też jak na bliźniaki:-):-):-) ale stwierdzono jednego mieszkańca, więc pewnie tak jest:-):-)
w pierwszej ciąży brzusio się pokazał w połowie 6 miesiąca, ale rzeczywiście mięśnie brzucha miałam wtedy mocne, a teraz.... hmmm... wczoraj jak założyłam bluzkę z podwyższonym stanem to spokojnie 7 miesiąc:-):-):-)

No, to ja na początku 9 tygodnia i przed obiadem :) Wieczorem jestem dwa razy większa :)
bb2ps6.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry