reklama

Rosnące brzuszki

Heh ja powtórze super brzusioo i spory bo pewnie duzy facet w nim mieszka:-)
Wygladasz super Tobie to tylko w ciąży chodzic:) Ja mam podobny kształt wiec moze tez bedzie facio:-p

reklama
no ja mam juz w brzuszku 97 co oznacza ze przybyło mi przez niecałe dwa tygdodnie 3 cm!!! ale ja to czuję:tak:brzuch mam maksymalnie napięty i pępuszek wyglada juz inaczej... a najgorsze ze chyba (bo nie moge dojrzeć) pojawiły sie juz świerze rozstepy tuz obok starych (po Oliwii) po bokach brzuszka:wściekła/y::szok::-(:-(:-(:-(:-(

Rany :szok: ja mam 116 w pępku :szok: a ostatnio (nie pamiętam kiedy) miałam 113.
I niestety mi nie tyle na brzuszku co cyce jakoś mi się zaczeły zmieniac :-( nie wiem czy to nie zaczątek rozstępów. A co najdziwniejsze na udach z przodu (tu wysoko) i wewnątrz mi się pojawiły :wściekła/y: Choć nogi i tak mam tragiczne to się tak tymi na nogach nie przejmuje bo w mini nidy nie chodziłam i raczej nie będe - ale te na cycach ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Rany :szok: ja mam 116 w pępku :szok: a ostatnio (nie pamiętam kiedy) miałam 113.
I niestety mi nie tyle na brzuszku co cyce jakoś mi się zaczeły zmieniac :-( nie wiem czy to nie zaczątek rozstępów. A co najdziwniejsze na udach z przodu (tu wysoko) i wewnątrz mi się pojawiły :wściekła/y: Choć nogi i tak mam tragiczne to się tak tymi na nogach nie przejmuje bo w mini nidy nie chodziłam i raczej nie będe - ale te na cycach ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja bym sie bardziej tymi na nogach przejmowała bo na piersiach jak założy sie biustonosz to nie sa widoczne (wiem bo mam sporo po oliwii) więc w bikini mozna spokojnie wystepowac ... jednak mnie i tak najbardziej smuca te powyżej bioder....wrrr:wściekła/y:grunt zeby nie rozstawac się na dłuzej ze stanikiem (ja juz od kilku tygodni łądnych spie w nim) to nie bedzie tragedii albo będzie mniejsza:sorry2:

reklama
ja mam dopiero 91 w pępku, ale w sumie termin na koniec marca to nie ma się co dziwić.

Dziewczyny, ja nie wiem jak wyglądają rozstępy :sorry2:, ale chyba mi się coś robi na piersi - wygląda jakby skóra się właśnie "rozeszła" ale tak pod jej pierwszą warstwą (cholera, nie wiem jak to opisać) i to miejsce to leciutki dołek, który jest różowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry